lauantai 2. heinäkuuta 2011

Vitun Bountyt...Pakko sanoa heti alkuun että älkää hämmentykö otsikosta...sille löytyy ihan järkevä selitys...ja kun sen on lukenut, tajuaa että tuo oli ainut oikea vaihtoehto otsikoksi...

Olin torstaina ystäväni luona yötä, paljolti ihan käytännän syistä suhteessa perjantaiaamuiseen menoon. Päätimme viettää tyttöjen hemmotteluillan...kädet, kasvot, kroppa, the whole thing, u know!
Mä tyhjensin omat vessanhyllyni kaikista niistä lempparijutuista joita halusin ystäväni kokeilevan. Colosea siis kempparipussi pullollaan. Lisäksi mukaan lähti kynsilakkaa ja kynsitarroja. Niin, ja kookosöljyä...odottakaas vaan kun kuulette lisää!

Käsihoidolla siis aloitin. Ystävälläni oli ihana Oriflamen käsienkuorinta, jota sain kokeilla. Sen jälkeen iskin kynteni, kirjaimellisesti, sellaiseen kynsienhoitokoneeseen (vai miksi ihmeeksi sellaista aparaattia kutsutaan??), jolla sai hiottua kynnen mallia erilaisilla terillä, kiillotettua pintaa ja kaikkea. Aika näppärä, tahdon kanssa sellaisen! Kynnet sai lakkauksen ja koristelun vasta myöhemmin illalla, saunan jälkeen. Tältä ne nyt näyttää. Mulle on luoja suonut tosi vahvat ja nopeasti kasvavat kynnet. Pian joudun taas ne lyhentämään, mutta ajattelin pitää pitkinä nyt vielä huomisten juhlien yli.


Käsienkuorintaa

kynnet nyt

Kynsihoidon jälkeen suuntasimme saunaan. Olin lukenut jostain, että kookosöljyn olisi määrä puhdistaa hiusta erilaisten aineiden tuomista epäpuhtauksista, sekä hoitaa ja kosteuttaa päänahkaa. Nooh, pakko oli testata. Puolituntia enne saunaa tahkosimme hiuksiimme kookosta. Hah, todellinen köyhän miehen geeli, jestas mikä rasvis :) Lisäksi laitoimme Colosen savinaamion kasvoille vaikuttamaan. 

Täytyy myöntää että olimme varmasti aika näky siinä maskeissamme ja rasvatukissa, sillä kun ystäväni viisitoista vuotias poika käveli sisään, hän naurahti, pudisti päätään ja tokaisi osuvasti "Vitun Bountyt!" Legenda jo syntyessään!


kookosöljyä hiuksiin

Kookosöljy tarvitsi pari shampoopesua jotta lähti pois, ja lisäksi hoitoainetta pesun jälkeen, mutta olin tiputtaa silmäni hämmästyksestä kun aloin kuivaamaan hiuksia. Ensinnäkin hiuksista oli tullut pehmeämmät kuin hoitoaineen kanssa ikinä. Lisäksi taisi se syväpuhdistuskin pitää paikkansa, sillä hiusteni vaalea sävy muuttui silminnähden kirkkaammaksi ja vaaleammaksi. Taidan toistaa käsittelyn muutamia kertoja ennen seuraavaa kampaajakertaa, jahka se vähän rauhoittaisi päänahkaa. Minulla on nimittäin kaksi viimeistä värjäyskertaa tullut suht lievä allerginen reaktio niskaan. 

Kokeilin muuten ystäväni shampoota ja hoitoainetta. Goldwellin, värjätyille hiuksille. Olivat tosi hyvät, joten kävin seuraavana päivänä hakemassa ne itsellenikin. Viimeksi olen käyttänyt Label M:n jotain testivoittajia, mutta en kyllä ollut näihin mitenkään erikoisemmin ihastunut.
Tätä olen viimeksi käyttänyt...kallista, mutta ei ihmeellistä.

Hyvä ja edullinen kampaamotuote

Saunan jälkeen kasvoille vielä Colosen tyrninaamio yövoiteen alle vaikuttamaan. Ihana ja puhdas olo!
Iltapalaksi teimme kookosvuokaleipää. Nam! Katsokaa mikä kurkisti munakennosta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!