sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Sanoista tekoihin...

Pakko oli vielä tulla tänne postaamaan...
Mun olo parani huomattavasti siitä hetkestä, kun virkistävän lenkin jälkeen sain itseni lupaamaan asioita...tuntuu että olen taas oman elämäni ohjaksissa. Saamarin hyvä tunne!
Rakkaan ystäväni kanssa käytiin kunnon terapiaisunto puhelimitse ja hänellä on samankaltaisia ajatuksia oman elämänlaadun parantamisen suhteen, joten tässä me sitten tsemppaamme toisiamme, Thelma ja Louise, Maatushka ja Liebushka (hahaha...sisäpiirivitsi, antakee viuhua ohi vaan).


Anyways...kuten suunnitelma kuului, sunnuntaina otetaan aikaa itselle, hemmotellaan. Tänään on sunnuntai, joten sanoista tekoihin. Leikkasin kynnet, jotka olivat taas jo ehtineet "not suitable for work"-asteelle. Poistin vanhat kynsilakat, tein ihanan kookos-käsikuorinnan englannista ostamallani Marks&Sparksin tökötillä, followed by kynsinauhakuorinta+ öljy, viilaus mun ihanalla koneella, sekä uudelleen lakkaus. Ennen nukkumaan menoa vielä L´occitanen käsirasvaa.
Käsien lisäksi naama sai hellimistä. Kevyt kuorinta Colosen yrttinaamiolla. Sen päälle seerumi ja Q10 yövoide.

Manikyyri

Kasvohoito

Muutenkin pysyin suunnitelmissani...yhtään paskaa en ole puputtanut tänään. Lenkiltä tultuani tein ihanaa kukkakaalisoselaatikkoa. Miten mulla on sellainen kutina, ettei sen reseptiä ole täällä...Hmm..pakko tsekata ja lisätä tarvittaessa. Se on nimittäin NIIN hyvää ja täyttävää. Peristeiseen jauheliha-perunasoselaatikkoon en koskisi pitkällä tikullakaan, mutta tämä on erittäin hyvä muunnelma siitä. Alunperin otin ohjeen jostain karppikirjasta, mutta kuten tavallista, olen sitä tuunaillut oman mielen mukaiseksi.

KARPPAAJAN JAUHELIHA-KUKKAKAALISOSELAATIKKO



1 sipuli
n. 3 valkosipulin kynttä
1pkt pekonia
(tuoreita herkkusieniä)
400g jauhelihaa
n.800g kukkakaalia
chiliä
paprikamaustetta
curryä
1/2pkt voimakasta koskenlaskijaa
loraus kermaa
punaleima emmental raastetta


Kuullota pannulla pekoni, valkosipuli ja sipuli. Lisää jauheliha (ja sienet). Paista kypsäksi ja mausta. Paprika ja curry saattavat tuntua melko erikoiselta yhdistelmältä jauhelihan kanssa, mutta se toimii tässä erittäin hyvin. Lisää tilkka vettä ja kiehauta. Lisää lopuksi tilkka kermaa. 
Keitä kukkakaalit kypsäksi. Kaada keitinvesi pois. Lisää joukkoon nokare voita ja koskenlaskija juusto. Soseuta sauvasekoittimella. Laita uunivuoan pohjalle jauheliha ja sen päälle kukkakaalisose.


Ripottele päälle juustoraaste. Paista 200c uunissa n.25min.




Eräs lupaus oli järjestää aikaa jolloin voi hyvällä omallatunnolla tehdä asioita joista nauttii. Tällä hetkellä olen hurahtanut kutomiseen ja pikku hiljaa ne taidotkin kehittyvät. Tänään sain valmiiksi säärystimen, johon olen lisäämässä helmiä koristeeksi. Toisen säärystimen aloitin nyt tässä illalla.

still working on it


Otin myös yhteyttä rakkaaseen ystävään, jota en ole hetkeen nähnyt. Sovittiin että nähdään torstaina. Niin, ja tiistaina on muuten luvassa se Inglotin keikka, jonka ostin kaaaauan sitten City Dealista, muistatteko? Well, diili umpeutuu lauantaina, miten niin viime tipassa? ;)

Ihanaa alkavaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!