sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Broiler-kasvisgratiini a´la karppi

Tämä herkullinen gratiini on tavattoman nopea tehdä. Voit käyttää myös pakastevihanneksia. Alkuperäisen ohjeen löysin taannoin karppaus infon reseptiarkistosta ja olen sitä sittemmin hieman tuunannut omaan suuhun sopivammaksi...siis näin... 



 

400-500g maustamattomia broilerin filesuikaleita
garam masalaa, currya, chilirouhetta
iso sipuli
valkosipulia maun mukaan
1 kg kasviksia (kukkakaalia, parsakaalia, porkkanaa)
pieni tölkillinen maissia
aurajuustoa maun mukaan
purkillinen  sipulinmakuista Creme bonjour cuisinea
2dl kermaa
reilu tl dijon sinappia
n.150g juustoraastetta (punaleima Emmental)
paistamiseen voita tai kookosöljyä


Sulata voi pannulla ja pyöräytä siinä nopeasti mausteet. Lisää pannulle broilersuikaleet, sipuli ja valkosipuli. Ruskista kevyesti. Sekoita voideltuun uunivuokaan kasvikset, kana ja maissi. Ripottele päälle halutessasi aurajuusto. Sekoita keskenään kerma, Creme bonjour ja dijon. Kaada vuokaan kasvisten päälle. Kypsennä vuokaa 200c uunissa n.30min. Lisää päälle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 15min tai kunnes juusto on sulanut ja vuoka saanut kauniin värin.


Uuniin menossa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!