sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Shop ´till you drop...

Joo, otsikostakin voi päätellä että aivan kuten sade jatkui tänäänkin, jatkui myös shoppailu...vähän niinkuin vahingossa...

Mielenkiintoisia juttuja...tarpeellisia juttuja...kauniita juttuja...
...Things things things...


Ne mielenkiintoiset jutut tulivat luontaistuotekaupasta...Mun on jo kauan pitänyt mennä ostamaan kookosöljyä, kun sitä monet karpit tuntuvat pistävän kahvinsa joukkoon lisätäkseen rasvaa ruokavalioonsa. Mukaan tarttui myös kuivattuja Goji-marjoja pussillinen, sekä akupunktiosormus. Kaikista sain vähän lisäinfoa ja luettuani olin kovin ihmiessäni esimerkiksi siiä, miksei useammat ihmiset ole hehkuttaneet kookosöljyn erinomaisuudesta, ja miksi ei itse ole hankkinut tuotetta aikaisemmin???

Kookosöljyä ja Goji-marjoja

Akupunktiosormus ja mukana tullut lappunen


Kookosöljyä voidaan käyttää ruoanlaitossa (paistaminen, leivonta, leivän päällä, kahvin makeutuksena), ihon hoidossa (kosteuttaa, tehostaa auringonottoa, pehmentää ja tasoittaa ryppyjä), sekä nauttia suoraan muutamista teelusikallisista muutamiin ruokalusikallisiin päivässä. Raakakäyttö on aloitettava teelusikallisista.

Kookosöljylehtisessä kerrotaan sen
- vahvistavan immuniteettijärjestelmää
- antavan suojan viruksia, bakteereja, sekä sieni- ja hiivatulehduksia vastaan
- parantavan ruoansulatusta, sekä ravinteiden imeytymistä
- lisäävän aineenvaihduntaa, sekä nostavan energiatasoa
- lisäävän kilpirauhasen toimintaa
- tukevan painonpudotusta
- suojaavan ihoa infektioilta(mm.psoriasis) ja auttavan hillitsemään hilseilyä
- auttavan magnesiumin ja kalsiumin imeytymisessä
- helpottavan vatsahaavan oireita, sekä suojaavan maksaa
- se ei sisällä kolesterolia
- on antioksidanttinen, sekä
- kaunistavan ihoa ja hiuksia
(cocovi.fi)

Ajattelin nyt ainakin kahviin koittaa tuota laittaa, sekä varmasti paistamiseen. Karpeille tämä on hyvä tuote, jotta saa ruokavalioon lisää rasvaa.

Tuo akupunktiosormus oli kanssa aika jännä. Sen sanotaan käsittelevän akupunktiopisteitä, sekä stimuloivan meridiaaneja, jotka virtaavat sormien läpi. Sormusta on määrä kuljettaa 20-60krt jokaisessa sormessa ylös ja alas. Sormet lämpenevät ja notkistuvat kun verenkierto paranee. Tätä käytetään myös reumaattisiin ja kipeisiin niveliin. Kokeilin muutamiin sormiin ja hauskan-miellyttävän-ihmeelliseltä tuo tuntui. Pakko kokeilla ennen nukkumaanmenoa koko 60:n sarja.


No, niitä tarpeellisia juttuja sitten....Öööö...pitää miettiä...No, mutta jos käsitellään ne kauniit jutut ensin, niin niistä seuraa ne tarpeelliset jutut sitten :)


sievä ruskea pallomekko

tämä mekko kulkee siinä kamalan ja kamalanihanan rajamailla

...mutta oli vaan niin koukuttava...

laukku ja hauska kukkavyö

ihan parasta...niin ja tämä oli sieltä kuuluisalta musaosastolta...

luomivärejä

...Niin...kaipa nuo luomivärit olivat niitä tarpeellisia tällä kertaa. Olen jo pitkään mielelläni arjessa käyttänyt voidemaisia luomivärejä, niillä kun saa nopeasti kevyen meikin.  Englannista viime kesänä ostamani tuotteet uhkaavat loppua. Voidemainen luomiväri ei taida täällä kotosuomessa olla tällä hetkellä se IN juttu, joten en ole onnistunut miltään merkiltä niitä löytämään. Inglotista kysyin ja heillä oli silikonia sisältävä taikaneste, jota sotkemalla luomiväriin saa siitä voidemaista! Aivan loistava keksintö ja pullollinen tuota ihmeainetta maksoi vain 10e!


Nooh...tällainen ihana viikonloppu takana...tietää ainakin miksi menee huomenna töihin!

1 kommentti:

  1. Kookosöljy on ihan huippua, pitääkin taas hankkia purkillinen. Ihonhoitoon olen käyttänyt myös shea-voita, oikein kivaa tavaraa sekin. Kannattaa kokeilla !

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!