keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Ilmaisjakeluja ja uusia ideoita...

Tänään olin ajatellut kirjoittaa ihan jostain muusta, mutta taidankin tarttua muutamaan esille nousseeseen ajatukseen ja ideaan...ties vaikka näistä olisi jollekin toiselle myös iloa ja hyötyä...Niin, ja ihanan tuoksun leijaillessa kämpässä juuri tällä hetkellä, lisään loppuun myös päivän reseptin "Uunikasviksia ja kanaa fetakastikkeella" ...nam nam, hyvää ja ah niin karppia myös!

Mutta joo...mä en yleensä jaksa lukea lähes jokapäivä postilaatikosta pukkaavaa roskapostia...osta sitä, osta tätä...huuh, no thank u!
No, mutta tänään herättyäni koomaa hipovilta päikkäreiltä takaisin todellisuuteen istahdin kermakahvin kanssa selailemaan uunituoretta mainosnivaskaa...Ja yllätyksekseni huomasin että paikallisjakeluissa oli muutamia tosi hyviä juttuja...
LEHDISTÄ BONGATTUA:

- Varma kesän merkki...Naantalin kaivohuoneella tapahtuu taas. :) Perjantaina siellä ois ja 17.6. Anna Puu. Ei noi mitään meikäläisen kestosuosikkeja ole, mutta livenähän kaikki on loistavaa ja Naantalissa on hyvä fiilis. Samalla voisin korjata viimekerran kurjan muiston...(kehtaakohan edes kertoa...) Olin menossa viime kesänä katsomaan samaiseen mestaan Veetiä. Karppaus oli silloin tuore asia elämässäni, eikä kukaan ollut varoittanut minua siitä, että mikäli ei vedä kauheeta hiilarimättöä ennen alkoholin nauttimista, menee se päähän kuin häkä...Naantaliin asti päästiin joo, mutta pakko oli lähteä himaan ennen H-hetkeä...Neito oli ihan tennarit solmussa ja talutuskunnossa...Kotiraitilla heitettiin pitkääsylkeä pusikkoon...Voi luoja, hävettää...ja se seuraavan aamun krapula...huh, never again! Niin, että jos vahingosta viisastuneena koittais uudelleen... (siis olenhan mä viime kesän jälkeen juonut, älkää saako väärää käsitystä...Mutta nyt kun olen taas karppia kiristänyt, niin täytyy myöntää ettei ole kuppi kellistynyt kuukauteen, joten vaara piilee tässä taas!)

- Marina Palacen (Auroran) mainos osui myös silmään...Kesäaikana siellä on keskiviikkoisin live-artisteja ja torstaisin pääsis taas tanssimaan salsaa :D Joskus on siellä tullut piipahdettua ja uskallan sanoa, että ihan nastaa vaikka vaan katsella kun jengi tanssii, aika upeen näköistä on ja musiikki vie mukanaan!

- Sitten näin ekokauppa Ruohonjuuren mainoksen (Linnankatu 9) ja aattelin että sieltä voisin mennä katsomaan jahka löytyis psylliumia ja muuta mukavaa!

- Kesäisistä ruokaresepteistä osui silmääni ihan yksinkertainen Tomaatti-korianterisalsa: 5 tomskua, sipuli, puoli ruukullista tuoretta korianteria, suolaa, mustapippuria ja valkosipulinkynsi pieneksi silpuksi ja sekaisin. Varmaan aika hyvää, taidampa kokeilla!

- Sitten osui silmääni blogi jota voisi mennä kuolaamaan...www.kermaruusu.com Kaikenlaisia herkkuja vissiin siellä.

- Lopuksi oli vielä "Näppää nätti kesäkuva"-kilpailu, jossa parhaan kesäkuvan näpännyt voittaa digijärkkärin.
Sähköisesti tallennettu kuva tulee lähettää osoitteeseen kuvat@lehtiyhtymä.fi. Mukaan nimi, osoite, kotipaikkakunta ja mahdollinen tarina kuvasta. Osallistua saa useammalla kuvalla, mutta ne tulee lähettää eri viesteinä. Kilpailuaikaa heinäkuun loppuun asti.
Niin, että tuohonkin vois osallistua jos joku huippuotos sattuisi kohdalle!

- Ja katselin minä vielä muutamia puutarhakalustemainoksia tuota parveketta silmällä pitäen :)

Aika paljon siis mukavia juttuja ois jäänyt huomaamatta mikäli olisin tottuneeseen tapaan nakannut lehdet suoraan lehtiroskikseen. Nyt kuitenkin vielä siihen reseptiin...

KANAA JA KASVIKSIA FETAKASTIKKEELLA:

Lohko kesäkurpitsa, muutama sipuli, pari paprikaa ja pari porkkanaa isoiksi lohkoiksi
Sekoita oliiviöljyyn basilikaa, n.4-5 valkosipulinkynttä pieneksi silputtuna sekä halutessasi yksi chili. Kaada öljymarinadi kasvisten joukkoon ja sekoita käsin niin, että kaikki kasvikset saavat osan mausteista. Lado kasvikset uunipellille leivinpaperin päälle. Laita kanafileet kasvisten päälle. Paista uunissa 200c n.40min. Voit laittaa puolessavälissä sekaan vielä oliiveja, sekä pinjansiemeniä.

Sekoita kermaviiliin hienonnettu fetajuusto. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa. Tarjoile kastike kasvisten ja kanan kanssa.
valkosipuli-chili-basilikaöljymarinadi

kasvikset ennen uuniin menoa

herkku uunista ulos

fetakastike
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!