keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Fleur and Deco


...Kukkia ja sisustusta siis...Pidin tänään lenkkivapaan päivän, saa keho palautua. Ulos aurinkoon teki kuitenkin mieli, joten nappasin kameran mukaan ja lähdin kävelylle. Piipahdin matkalla yhdessä pienessä sisustuskaupassa, jonne on koko kesäloman ajan ollut tarkoitus mennä käymään. Voi mitä ihania juttuja...Ja hinnatkin olivat tavalliselle kukkarolle sopivia. Kuvia olisin voinut ottaa vaikka miten, mutta en kehdannut ihan vauhkoontua. 
Tässä kohtaa mua aina harmittaa oman kodin modernimpi tyyli...Romanttiset sisustusjutut ei vaan iske...tai olohuoneeseen nyt värimaailmaltaan, mutta sinnekin valikoidusti ja kohtuudella. Mukaan tarttui tällä kertaa aivan ihana vanhanajan lankalaatikko (Täytyyhän mun uusille kutimille paikka olla!), avainnippu, sekä yleellisen ihana Sweet Almond- suihkugeeli. Lisäksi tuoksupussi alusvaatelaatikkoon, sekä metri kaunista pitsinauhaa...siitä voi tehdä Vågamaisen sydänriipuksen.


Tässä kuvatunnelmia reissulta...Vähän taas innostuin...


Avaa suuremmaksi, kurkista läheltä
Avaa suuremmaksi, kurkista läheltä4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia..jälleen :) Tonne puotiin on kyllä päästävä joku päivä. Mä uskon että toi lankakori sopii sun olkkariin kuin nenä päähän :) Ja täytyyhän sun langoilla olla kunnon paikka missä ne säilytät..

  Käpy

  VastaaPoista
 2. Kiitos käpyseni!
  Mä vien sut mielelläni tuonne puotiin ja teretulemast katsomaan HÄNTÄ...Hän on niin kaunis tässä olohuoneen nurkassa :D

  VastaaPoista
 3. Onkin muuten ihana lankalaatikko! :) Ja hyvän väristä lankaa sulla myös. Mä opettelin neulomaan joskus kolme vuotta sitten. Alkuun oli tosi tuskastuttavaa, kun piti aina purkaa. Ensin ihan innolla teki ja sitten huomas virheitä siellä ja täällä. :D Tein yksiä palmikkosukkia varmaan puoli vuotta. Välillä teki mieli itkee, kun tuskastutti ja kiukutti, mutta onnistuin saamaan ne valmiiksi asti. Ja ihanat sukat olikin. Esittelin ihan ylpeenä niitä kaikille, kunnes ne kulu puhki. :D

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia:)
  Ihana tuo lankalaatikko!

  VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!