lauantai 9. heinäkuuta 2011

Mansikoita ja Margaritoja...Eilisen johtotähtenä toimi ihana kesäinen mansikka.


Aamulla säilöin palan kesää pakkaseen. Saa sitten talvellakin ripauksen kesästä laittaessa mansikoita ja jogurttia blenderissä makoisaksi smoothieksi. Mansikka tuoksuu niin kesältä ja tuli ihan lapsuus mieleen kun oli käsiä myöten mansikan punainen projektin päätteeksi.


Illalla lähdimme hyvän ystäväni kanssa nauttimaan kesäisen kaupungin tarjonnasta :)  
Molemmat meistä karppaavat, mutta silloin harvoin kun pääsemme yhdessä ulos syömään, emme ole pidä naama irvessä kiinni vähähiilihydraattisuudesta ravintolaa tai ruokaa valitessamme. Ehdoton suosikkipaikkamme on ollut pizzeria Dennis ja sen suussasulavat pizzat. Viimeksi kuitenkin hiilaripläjäys oli selkeästi kropalle liikaa, vaikka otimmekin pienet pizzat. Turvotus ja vatsakrampit olivat seuranamme vielä pitkälle seuraavaan päivään.  
Nyt ei siis tehnyt mieli pizzaa eikä muutakaan liian hiilaripitoista. 

Päädyimme pitkästä aikaa kokeilemaan  ravintola Foijaa. Yleisilmeeltään paikka oli sama kuin joitain vuosia sitten, mutta tunnelma oli mielestäni muuttunut huomattavasti "hienommaksi", vaikka palvelu olikin tympeetä ja ruoka hintaansa nähden melko surkeaa. Söin kuhaa, kasviksia ja bataattilohkoja, sekä valkosuklaa pannacotan karpalokastikkeella ja kinuskilla. Lisäksi punaviiniä ja kahvia. 


Ravintola Foija


Ruokailun jälkeen suuntasimme kesän ensimmäiselle kunnon terassikierrokselle. Aivan ihanaa! Järisyttävän ihana kesäinen nautinto oli Marinan terassilla ottamamme mansikka margaritat. Todettakoon ettei yleensä kuulu meikäläisen juomarepertuaariin...nyt tuli vaan sellainen olo...Ja onneksi tuli!

Mmmmm


Jossain vaiheessa iltaa alkoi korkkarit hiertämään ja meno tuntui hidastuvan siihen paikkaan. Oli kuitenkin mahtava huomata ettei ole vielä ihan keski-ikäistynyt...Hyppäsimme nimittäin bussiin ja kävimme pikavisiitillä himassa vaihtamassa toiset kengät. :) Oli siinä kuskilla ihmettelemistä kun kymmenen minuutin sisään olimme taas jo bussissa nokka kohti keskustaa. 


korkkarit vaan ovat joskus suoraan helvetistä...Loppuilta/ yö taittuikin sitten erittäin letkeästi muutamia pystiksiä kierrellen. Viimeinen bussi tuli ja meni...trinsessat eivät ehtineet kyytiin, joten 4,5km kotimatka taittui suviyössä sujuvasti kävellen...puukengissä...ja sen kyllä huomasi tänään jaloista  :)

 
       Ihana Ihana Ilta...Ihana Ihana Kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!