keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Mökkielämää ja prinsessointia...Tulipa tuossa kolme päivää vietettyä ihanien ystävien mökillä... (Juu, sama mökki, jossa vuosi sitten tuli reissulla otettua pohjakosketusta tsiljoonan mustelman verran ja what ever else...)
Tällä kertaa vältyin mustelmilta,  mutta hyttysperkeleet hyökkäsivät taas kimppuni niin, että olo on edelleen kutinasta tuskainen ja toinen sääri on turvonnut puremista aika kaameeksi ja helottaa tulikuumana...Nuo viheliäiset öttimöntiäiset ovat alkeellisten peseytymismahdollisuuksien ja ulkovessan lisäksi ne syyt, joiden takia joudun toteamaan, että muutama päivä mökillä on minulle ihan maksimi
Sisälläni asuu prinsessa joka kyllä rakastaa luonnon rauhaa ja kauneutta, mutta saa sellaisia kylmiä väreitä ja vastenmielisyyspuistatuksia joutuessaan pakonsanelemana vaikka juuri ulkovessaan tai on aivan kädetön kun pitäisi uskaltaa käsitellä tulikuumia vesipatoja saunassa...ja sitten se kylmyys ja kosteus ja puhdas epämukavuus hyttysten inistessä korvanjuuressa....AAaaargh...mulla oli kyllä kivaa, mutta kerta-annoksena tämä oli täysin riittävä! 
Kuvia ei tullut tällä kertaa kauheasti nappailtua, kun tosiaan vettä satoi suuren osan aikaa. 
Yksi reissun ehdottomista kohokohdista oli, kun istuimme aikuisten kesken aamu viiteen grillikodan lämmössä puita poltellen, punkkua juoden ja mies-nais-näkökulmia elämän suuriin kysymyksiin vaihdellen. Tuollaisia tilaisuuksia ei kovin usein synny ja se teki siitä aivan mahtavaa. Hah, pakko tosin todeta, että osa ilmaan heitetyistä kysymyksistä oli a-, ja b-rappu- asteella..mutta hei, miehet on Marsista ja naiset Venuksesta, näin se vaan menee :D

Näiden surkeiden säiden keskellä tuli mieleen, että olenko edes vielä kertonut lähteväni ensi viikon lopulla Kyprokselle? Voi aurinko ja lämpö miten teitä odotankaan!

Ruokailuista muuten vähän...Alkaa nimittäin tuntua kropassa nämä grillaamiset ja lonkerot...huh heijaa! Puntarilla en ole edes käynyt, mutta oma olotila ärsyttää. Taidanpa huomisesta lähtien taas vähän skarpata ja pitää pientä herkkulakkoa. On nimittäin ryöstäytynyt nuo herkut vähän käsistä ja tiedän, että ainut keino on nyt katkaista kokonaan kaikki muu paitsi tumma suklaa. Mihinkään tiukkaan karppaamiseen ja ketoiluun en enää uskalla lähteä, mutta tavallaan pelkään että siihen turhan helposti sorrun, koska se on niin tuttua. Oh well, mutta tosiaan, herkkujen puputus saa nyt ainakin loppua ja vedenjuonti lisääntyä, jos vaikka sais tuon turvotuksen laskemaan ennen matkaa.

No joo, mutta loppuun muutama tunnelmakuva. Niin, ja sydämellisesti tervetuloa uusille lukijoilleni!

Kaikenkarvaista väkeä oli edustettuna


tää on vähän kuin meitsi, kun kotiin pääsin :)

7 kommenttia:

 1. Hah! Toi viimeinen kuva on kyllä aika kuvaava :) Mie olen viettänyt kolme viikkoa täällä pöpelikössä ja mua pelottaa lähteä taas kaupunkiin ja siihen härdelliin. Meillä ei oo hyttysii ja ilta-aurinkoakin on ollut sopivasti. Ei oo liian kuuma. Paskahuussi yök! Mutta kestän... Sauna ihana, joka ilta pakko päästä. Sielukin siellä puhdistuu.

  Onneks pääset sinne reissuun, silloin saat lämpöö ja kylmät muistot unohoittuu :))) Hyvää ja railakasta matkaa!

  P:S Vielä ei skarpata, tarvetta kyllä on myös allekirjoittaneella. Aloitetaan loman jälkeen, jooko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluan sinne teidän möksälle Martan patojen ja pöperöiden äärelle, jos siellä ei kerran ole edes hyttysiä :D siitä paskahuussista voin tinkiä nyt kun olen jo sen verran kouliintunut ;)
   Joo, reissua odotellessa ja siellä en kyllä meinaa lainkaan sniiduilla ruoan tai juoman suhteen...oliiveja ja halloumia huutaa mun sieluni :D Äläkä siis pelkää Martta hyvä, mä tässä vähän nyt vaan suunnittelen tuota elämäntaparemonttia, varsinainen toteutusvaihe alkakoon sitten loman jälkeen jooooo :D

   Poista
 2. Mahtava tuo viimenen kuva! :D
  Ja reissusta oon NIIIN kade :P Määki haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D se on kumma miten pieni redu sopivaan rakoon piristää...Kyllä harmittaisi näitten säiden takia jos ei olisi lomaa lämmössä tiedossa :)

   Poista
 3. Heissan, laitoin blogiini jotakin sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sallamari tunnustuksesta...palaan asiaan pikimmiten! <3

   Poista
 4. Tosi ihania kuvia. mutta minunkin silmään osui soma pötköttävä otus:D Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!