perjantai 27. heinäkuuta 2012

Klo: 5.30


Huomenta maailma, Heräsin klo: 5.30...ja voin kertoa, että tätä ihmettä ei loman aikana ole pahemmin tässä osoitteessa nähty. Eikä siinä mitään, mutta se, etten jäänyt lodjuamaan sänkyyn ja jatkanut unia vaan istuatörötän tässä keittiössä ja odotan että kahvi tippuu, se on jotain se!

Uskon että tämä on täysin sidoksissa eilisiin syömisiini, believe it or not! Kuten lupasin, en siis eilen koskenut minkäänlaisiin sokeriherkkuihin...ei mennyt lonkeroa, ei naksuja tai namusia. Kahvilassa söin mangorahkaa. Kävin tosiaan torgella ostamassa ison kasan ihania kasviksia ja vihanneksia. Aamupala sisälsi mansikoita ja partista, päivällisellä pari kanafilepihviä kevätsipulilla, höyrytetyllä kukka-, ja parsakaalilla, kurkulla ja makeilla kirsikkatomaateilla, topped with lorauksella avocadoöljyä. Yöllä meni yksi karppileipä juustolla ja kinkulla. Niin ja vettä silleen että koko ajan sai taas kusella juosta...kroppa puhdistuu :) Mä muistan ihan sieltä kahden vuoden takaa kun joskus karppauksen aloitin ja olin niihin aikoihin tooosi tiukkana, niin yöunet oli yksi asia missä huomasin silloinkin välittömän muutoksen, mihin en ollut osannut edes varautua. Eli unen laatu oli aivan toista luokkaa kuin ennen...se oli syvää ja vähemenpi unimäärä riitti. En herännyt tokkuraisena vaan tosi virkeänä. Uskon että tässä kyse osittain ainakin samasta ilmiöstä...en valita!
Mutta ihan tarpeeseen tulee kyllä tää elämäntapojen parannus taas...oikein vi**ttaa kun äsken jengasin vastapestyjä farkkuja jalkaa...Mitä mulle on taas tapahtunut...yök sentään! Ennen Kyproksen redua en pysty ihmeitä tekemään, mutta tähtäimet olkoon pidemmällä.
Mä en tajua miten mulla käy pitkällä aikavälillä aina tämä ilmiö...osaan elää ihan terveellisestikin ja sit alan pikkuhiljaa elämään ku pellossa. Tosin joku kultainen keskitie olisi se ideaali, sillä olen saanut kyllä rakkailta ystäviltäni myös palautetta siitä, että tuppaan olemaan sitten taas turhankin tiukka ja ankara itselleni kun sille toiselle linjalle lähden. Vähän sellaista "jos jotain tehdään niin tehdään se sitten kunnolla"-linjaa syömisissäkin. Ei ole helppoa tämä ihmisen elämä!

Hei, tästä tulee siivous, pyykki ja kotihengetärpäivä...nurkat kaipaavat vähän hellää huolenpitoa. Illalla voi sitten ansaitusti nauttia työnsä tuloksista.
Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikki ihanaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!