tiistai 17. heinäkuuta 2012

Don´t try this at home...

Voi luoja...
Ette ikinä arvaa mitä äsken erehdyin kokeilemaan...


No niitä helkutin tee se itse-kotinaamioita kasvoille.
Joskus taannoin, olisikohan ollut silloin kun kookosöljyä päähäni suin (hahaha...tämän perusteella kuulostan varmaan todella täyspäiseltä!) kun Annie kyseli että onko minulla takatakussa joitain tällaisia naamio-ohjeita ja muuta vastaavaa. Silloin ei ollut ja koko asia unohtui.

Kunnes sitten lainasin eräältä ystävältä muutama kuukausi sitten vanhan Kodin Kuvalehden, jossa oli ihanilta kuulostavat Sitruunanaamio, Maitotaivas- jalkakylpy, sekä Merisuolakuorinta. Päätin että loman alkaessa minulla olisi aikaa kokeilla näitäkin ihmeitä.
En ollut mitenkään suunnitellut että SE päivä olisi tänään. Kampaajalla selasin jotain naistenlehteä, jossa myös oli muutamia ohjeita. Nekin mun piti niin napata ylös, mutta pesupaikka kutsui juuri sillä kriittisellä hetkellä, joten muistinvarassa ollaan jos niitä haikailen.
No joo, mutta kaupassa käydessäni nappasin mukaani turkkilaista jogurttia (mikä oli muutenkin ostoslistalla mansikoiden kaveriksi) ja sitruunaa. Avocadoöljyä mulla olikin valmiiksi himassa.



Ohje oli siis seuraavanlainen:
2dl turkkilaista jogurttia
puolikkaan sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 rlk avokadoöljyä.
Kaikki sekaisin ja naamaan vaikuttamaan 5-10 minuutiksi silmänympärysihoa varoen.


No niin...ja tässä totuus...

Voi luoja mitä sottaamista...Liekö minulla sitten tavallista isompi sitruuna vai mitä, mutta mehua oli sen verran että litkua tästä tuli. Lisäksi annos on AIVAN JÄRJETTÖMÄN suuri yhden ihmisen naamaan. Mitäs helvettiä mä tällä lopulla teen? Syönkö, niinkuin lehdessä ehdotetaan? Siitä samasta kulhosta josta olen hetki sitten käsillä kaapinut tököttiä naamalle? I don´t think so!
Hah, ja oikein nauratti...Varo silmänympärysihoa...Ai juu...Pikemminkin varo silmiä, niin vilkkaasti se alaspäin naamalla valui. Lieköhän koko kokonaisuus ollut naamalla sen viisi minuuttia, mene ja tiedä. Lopputulos... Ei tullut mitään Wa-Wa-Woom reaktiota...Huolellisen  pesunkaan jälkeen en ole ihan varma onko naama pehmeä vai klähmäinen. 
Voihan tosin olla että vaikutus tulee pidemmällä aikavälillä ja herään aamulla prinsessana :D
Maitotaivas- jalkakylpy ja merisuolakuorinta jää nyt toistaiseksi kokeilematta ja nämä tee se itse-naamiot saavat muutenkin jäädä tauolle.



No, ainakin voin sanoa...Been There, Done That...

8 kommenttia:

  1. Kerro jos heräät aamulla prinsessana ni sit mäkin kokeilen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha...juu kuule, niin trinsessana herättiin ettei tosikaan ;) eli ei kun kokeilemaan sitten vaan :D Ja tervetuloa lukijakseni littleB!

      Poista
  2. :D Hauska ! Jalkakylpy kyllä kiinnostaisi että sit kun oot unohtanut tän kokemuksen testaa sitä ja kerro meille miten meni. Ainahan nää tuppaa kuitenkin unohtumaan ja tulee taas kokeiltua vaikka mitä "hömpötyksiä" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehkä mä tosiaan sen vielä kokeilen. Siihen tuli täysmaidon lisäksi muistaakseni vielä kookosmaitoakin, joten tuoksu on varmaan ainakin ihana. Kyllä näitä "hömpötyksiä" kokeillessa tulee vanha sanonta mieleen: "Mitä nainen ei kauneitensa eteen tekisi". Näin se menee ;)

      Poista
  3. Aivan loistava postaus, ja niin hauskasti kirjoitettu. Eihän sitä oikeessa elämässä kaikki aina mene kuin Strömsössä, mutta pisteet kotiin yrityksestä. En oo itse koskaan mitään omia naamioita kokeillutkaan, koska just se sotku vähän epäilyttää. Sitä ylimääräistä ainetta ei varmaan oikeen kannata säilyttääkään, tai jääkaapissa ehkä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda ja mukavaa että tulit kurkistelemaan tänne. Kyllä tuo varmaan päivän pari säilyisi jääkaapissakin ja sit vois toistaa käsittelyn jos tosiaan jaksais jatkaa räpeltämistä. Uskon silti, että vähemmällä sirtuunamehulla tökötti olis ollut vähän paksumpaa ja sitä kautta helpommin hallittavissa :D

      Poista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!