perjantai 10. kesäkuuta 2011

Iholla...

Mikä sen ihanampi tapa hemmotella itseä arjen keskellä kuin ihonhoito laadukkain ja hyväntuoksuisin tuottein...

Tiedetään, tiedetään... -Aina ei ole aikaa kuorimiseen, tuputtamiseen ja tössöttämiseen...Eikä tästä aina tarvitsekaan olla kysymys. Ihan vaan pelkästään sen pakollisen naamanpesun ( ja JosMuistaaJaEhtiiJaJaksaa-rasvauksen) voi tehdä nimenomaan niillä laadukkailla, omalle iholle sopivilla tuotteilla, jotka jättävät sen ylellisen tunteen nukkumaan mennessä.  
Eli uskokaa tai älkää, Naamanpesu voi olla nautinto!

Laadukas ei välttämättä tarkoita samaa kuin Kallis...Kuten ei myöskään kallis ole läheskään aina laadukasta. Todettakoon kuitenkin, että eteenkin kasvoihin tarkoitetuissa ihonhoitotuotteissa ei mielestäni välttämättä kannata valita sitä halvinta vaihtoehtoa "Rasva kuin rasva-meiningillä"...Iho reagoi nopeasti (rasvoittuu, kuivuu, kutiaa, pukkaa finnejä yksi toisensa perään...) tuotteisiin jotka ei ole syystä tai toisesta sopivia. Ja yhtälailla positiivisen eron huomaa pitemmällä aikavälillä kun tuotteet ovat sopivat.

Itse en ole ollut ennen mitenkään merkkiuskollinen, enkä myöskään satsannut paljoa rahaa ihonhoitokosmetiikkaan. Myönnettäköön myös, että naamanpesu oli rutiininomaista pakkopullaa, jonka lisäksi ihoni sai silloin tällöin osakseen rasvaa tai kuorinnan jollain rakeisella kuorintavoiteella. Ihoa siis hoidettiin kun muistettiin.
Mainittakoon vielä että itselläni on couperosaan taipuvainen iho ja poskipäiden punoitus on kylmällä ja kuumalla selkeästi lisääntynyt viime vuosina.
Jossain vaiheessa käytin Cliniquen tuotteita...(tämä yhtenä osoituksena siitä että tunnettu merkki ei aina takaa tyytyväisyyttä) Kasvoja kihelmöi (kirveli) puhdistaessa ja ajattelin vain sen olevan hyvä merkki, tuotteet tehoavat ja menevät syvälle ihohuokosiin. Halpojen tuotteiden jälkeen varmasti ajattelin itsepintaisesti myös että noiden tuotteiden ON pakko sopia minulle.

Kosmetologi sitten tuossa muutama vuosi sitten sanoi että couperosaa kannattaa ruveta hoitamaan. Poistettua sitä ei saa, mutta sen leviämistä voidaan estää oikeilla tuotteilla ja hyvällä ihon suojaamisella kylmää ja kuumaa vastaan.
Tämän jälkeen ajauduin ensimmäisille Colose-kosmetiikkakutsuille ja tiesin löytäneeni itselleni sopivan ihonhoitosarjan. Colose on sveitsiläinen luonnonkosmetiikkasarja, jota ei ole testattu eläimillä. Sarja ei ole kalliimmasta päästä ja pidän tuotteita riittoisina. Kaikissa tuotteissa on miellyttävä koostumus ja tuoksu -ihan kuin olisi kasvohoidossa! Colosella on myös jonkinverran meikkejä.
Minulla on muutamia ehdottomia suosikkeja Colosen tuotevalikoimasta. Oma repertuaarini on reilun vuoden aikana kasvanut suht kattavaksi. Kaikkiin tuotteisiin mascaraa lukuunottamatta olen ollut erittäin tyytyväinen.

Ehdoton TOP3 tällä hetkellä on:

1. Puhdistusvoide (Creme de Nettoyage ) Puhdistaa vaativammankin meikin ja jättää ihon pehmeäksi.
2. Tyrninaamio (Masque Soin vital) Ihne"naamio" joka muuntuu moneksi. Jos sitä levittää ohuen kerroksen meikkivoiteen alle, se kiinnittää meikin, kiinteyttää ihoa ja poistaa kiillon...Tämä todella toimii! Jos taas levittää runsaammin illalla puhdistetulle iholle ennen yövoiteen laittamista, edistää se voiteen imeytymistä ja tehoa. Aamulla erittäin pehmeä iho! Riittoisa tuote!
3. Sävyttävä päivävoide (sportcream)   Kiireisen aamun pelastus. Kalpeammallekin iholle tulee terve sävy. Kevyt ja helposti levittyvä. Muuntautuu oman ihonvärin mukaan.

Tässä vielä kuvallisia vinkkejä omasta kokoelmastani...

Puhdistusvoide, Ruusu-kasvovesi, silmämeikinpuhdistusaine, silmämeikinpuhdistuslaput (toimivat minulla ainakin paremmin)

Multi-Active (Q10) päivä- ja yövoide. (Päivävoide soveltuu hyvin meikin alle), sekä Egalisante-voide, joka soveltuu sekä päivä-, että yövoiteeksi. Itse käytän mielelläni talvella, sillä se on rikkaampaa.

Tyeninaamio, liposomigeeli (käytetään tyrninaamion tavoin voiteen alla, edistää ravintoaineiden pääsyä syvempiin ihokerroksiin), silmänympärysvoide (vähentää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Tehokkaimmillaan kylmänä.), Essentielle de Colose-yleisvoide, joka hoitaa esim. kuivia huulia, silmäluomia, kovettumia jne.

Vartalovoide, rikkaampi savinaamio ja kevyempi yrttinaamio. Molemmat soveltuvat couperosaiholle, sillä eivät sisällä kuorivia rakeita.

Värivoide, sävyttävä päivävoide, puuteri (riittoisa, suojaa auringolta ja pakkaselta), huulipuna ja jokaisen omaan huulten sävyyn sekoittuva huulihoide.

 
Ne ihmiset, jotka ovat kauttani tutustuneet Coloseen, ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Lisää tietoa, tarjouksia ja hinnasto löytyy sivulta www.colose.fi
                                                         

3 kommenttia:

  1. Heips!

    Mukava huomata että joku kaltaiseni on tehnyt löydön Colosén voiteista. Itsekin kokeilin ja käytin usean tuotemerkin voiteita, ihan vaan saadakseni mukavan joustavan rauhallisen tunteen couperoottiselle, kiristelevälle, kirjavalle iholleni. Sitten muistin jo -80 luvulta Colosé-tuotesarjan ja tilasin kokeeksi ensimmäisen voidepurkin. That´s It!
    Sveitsin vaativassa ilmastossa on osattu kehitellä suomalaiselle iholle sopivat tuotteet. Olen onnellinen Germes de Ble:n (levitän reilun kerroksen puhdistetulle iholle ja annan olla sen yön yli)pehmentävästä vaikutuksesta. Egalisante oli aivan ehdoton ykkös kokemus 24 tunnin voiteena.
    Huippulaadukkaat,kohtuullisen hintaiset ja riittoisat tuotteet tuntuvat arkipäivän ylellisyydeltä. Ihanan tuoksuinen KotiSpa.. Bain de Mousse ym.. ja Apres Bain.

    VastaaPoista
  2. Olen tutustunut tuohon Coloseen jo teini-iassa ja nyt vasta huomasin, etta samoja ihania hedelmaemulsiovoiteita on edelleenkin saatavissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi Dzinni :) Joo, edelleen vannon Colosen nimeen. Vaikka monia sarjan tuotteita olen kokeillut, niin jostain syystä nuo kaikki hedelmäemulsiot ovat minulla vielä kokeilematta :)

      Poista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!