maanantai 27. kesäkuuta 2011

Aamukahvia lentokentällä...

...Se on 
yksi parhaimmista asioista mitä tiedän...

Siihen liittyy niin paljon...Ensinnäkin, tai aikainen aamu on jo lapsesta asti ollut mielestäni parasta aikaa matkustaa minne vaan. Se tunne, kun "joutuu" heräämään keskellä yötä...pohdittuaan ensin kuumeisesti mennäkkö ylipäätään nukkumaan vai ei...
Sitten saapua lentokentälle aamun sarastaessa...väsyneenä, mutta niin odottavaisin mielin...Kun kaikki ihana on vielä edessäpäin... Ja ne muutamat tunnit kuluttaen kentällä ennen koneeseen menoa...Siemaillen ylihintaista aamukahvia ja katsellen ohi vilistäviä ihmisiä...Aivan parasta... 
Mä rakastan lentokenttiä!


Lentokentällä keskellä yötä

...matkalla jonnekin...Niin...Keskellä yötä matkustaminen ja aamukahvi lentokentällä lokakuussa, se on nyt varmaa! Me nimittäin buukattiin tänään sekä lennot että vuokrakämppä Barcelonasta! Oi ihanaa ihanaa! Kämpästä odotamme vielä varmistusta, mutta mikäli sen saamme, on asunto sijainniltaan ihan silkkaa luksusta: Aivan Ramblan kupeessa sataman päässä! Couldn´t ask for a better one, i´d say! Joo, ja lento on tosiaan aikaisin aamulla, joten mä pääsen taas fiilistelemään yöbussissa...ja aamukahvilla!
Ja kaikki se, mitä perillä odottaa...oi oi oi...Voi kumpa sää meitä suosisi, pääsisimme kunnon piknikille Park Guelliin.
Parc Guell

Quiero.....

Barca by night


Taidampa ottaa yhdeksi lomatavoitteeksi turistiespanjan sujuvan opettelemisen, saa takuuvarmasti ystävällisempää kohtelua kuin englantia brittiaksentilla puhumalla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!