keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Shoppailua ja sokerihelvettiä...


Sitähän sanotaan että kyllä keho kertoo meille mitä se tarvitsee...

...No se on hyvät ystävät sitten sillä tavalla että mun keho, sangen selkeästi ja itsepintaisesti, kertoo mulle tarvitsevansa SUKLAATA JA NANNAA! 

Voi helvetin perkele sentään...ihan oikeesti...Eilen, kuin salama kirkkaalta taivaalta, pikku jalat vei mut kauppareissulla hakeen vähän Ässä Mixejä (???whaaat??? enkä edes pahemmin tykkää niistä...niin ja pienen pussin sipsejä...hah, mitä itsentä kusetusta...pussi se on pienikin pussi, prkl!) Joo, ja söin ne...ja voin pahoin...mutta söin silti. Onkohan tämä jotain menkkojen syyksi pistettävää? Joo, mulla on siis ihan täydet vuotajaiset, hei hienoa...(grrrrrrrr)

Tänään olo ihan epämukava ja turvonnut (se nyt on ainakin varmasti osittain menkkajohdannaista). Menin suoraan duunista vapaaehtoiseen ostoshelvettiin, eli Sokkarin 3+1-päiville. Olin eilen oikein netistä katsonut keskiviikon tarjoukset ja laittanut lapulle, mitä menen sieltä katsomaan. Hah, juu ei sitten ihan lapun mukaan osteltu. Toppatakkia katselin duuniin, kun vanha alkaa oleen aika Vanha...ja toppahousut pitäs samaiseen tarkoitukseen löytää kanssa uudet, mutta ne oli aika kaameita malleja livenä, mitä oli tarjouksessa. Kävelykenkiä etsin...mutta kas vain, löysin uudet pitkävartiset saapikkaat (mitä en välttis olis tarvinnut, mutta ruskeita mulla ei ole), sitten vähän sukkia, parit sukkahousut, tavis-legginssit ja kemppareita.

New boots


Kempparit vois jakaa kolmeen osaan: 1)Näitä tarvitsin, 2)Näitä kokeilen, 3)Nämä matkalle...ja ainahan pitää olla yllätysnumero...
Näitä tarvitsin
Näitä kokeilen
Barcelonaa silmällä pitäen...
Yllätysnumero ;)


Kauheesti ne kaikki älyhalvat nannapussit ja neekerinsuukot mua siellä hyllyillä huuteli, mutta siinä sentään sain oltua tiukkana. Kotona oli onneksi (???!!!) suklaata odottamassa...ja taas on vitutus ja vatsa kipeä. Paha minut periköön ja kukkakaali naamassa aamulla kukkikoon. Tuhma tyttö!
Mutta hei...en oo ainakaan polttanut...on kai sekin jotain!

Mutta siis, turha kai tässä kohtaa kauheasti karppausta ja syömisiään mainostella...Varsinaisen ruoan olen kyllä edelleen syönyt karpisti...on ollut aurajuustolohta ja kukkakaalimuusia ja nyt tänään jauhelihakeittoa karpin tapaan. Ne on tosiaan ne saamarin "lisänumerot" mitkä sotkevat koko pelin...hittoHITTOhittoHITTOOOOOOO!

6 kommenttia:

 1. Repsahduksia sattuu, ei kannata olla liian ankara itselle. Tosin jos vatsa saa "väärästä" ruuasta oireita niin ei sekään kyllä ole kiva.

  Ihanat saappaat olet löytänyt! (mun pitäisi vielä omat saapikaat suutarille...)

  VastaaPoista
 2. Tiiäkkö, mulla on kanssa mennyt nyt koko homma ihan myttyyn sen flunssan jälkeen. Mussutan joka päivä kaikenmaailman herkkuja. ArGH! Eikö mulla ole mitään itsekuria.

  Ei tässä kai auta muu, kuin että päättää taas päivän, koska se tiukka linja alkaa ja sitten vaan pysyy siinä.

  VastaaPoista
 3. Hih, tuntuu olevan ilmassa herkkuja :D Minäkin sen fasun reissun jälkeen "vähän" repsahdin, yksi päivä venyi viideksi!! Mutta nyt maanantaista lähtien olen taas ollut tiukkana! 8. päivä ensi kuuta on kyllä taas sellainen päivä, etten vielä tiedä miten käy.. Toisaalta olen anatnut itselleni luvan tuolloin mässätä hiilareita (eli karkkia ja sipsiä;)), mutta en tiedä kestänkö sitä kaameaa oloa...
  Tsemppiä sinulle :) Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu!

  VastaaPoista
 4. Voit olla ylpeä itsestäsi, että et ole vetänyt röökii!! Sen kunniaksi pikku mässyt ja NYT lopetat. Liika itseltä kieltäminen vetää mielen mustaksi :(

  VastaaPoista
 5. Ooo, oot menossa Barcelonaan? Se on niin ihana, nauti munkin puolesta! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kuulla Maria ja Lila, että muutkin repsahtelee :D Onkohan se tämä syksy kun saa käpertymään sohvannurkkaan herkkujen kera? Ihan totta sanoit Marika, ettei saa olla liian ankara itselle!

  Maketsu, joo mä oon niin ylpeä rökfri-elämästä että sanon piut paut muutamalle herkulle, ei paljon paina vaakakupissa (hah, vaa´alla muuten kyllä) kun on pystynyt oleen tupakatta. Tänään tuli kaksi viikkoa :D (vai onko siitä jo enemmän...ei kai)

  Acata: joo, barcaan ensi viikolla, jee jee. Olen ollut kerran ja odotan innolla tätä uutta redua kunnon kameran kera!

  VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!