sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Haasteita ja lupauksia...

Tämä viikonloppu on ollut sellainen "kaikki mihin kosken muuttuu paskaksi"-viikonloppu...Ihan innolla tehnyt käsitöitä...tai siis yrittänyt tehdä... Tasan ei käy nallekarkit maailmassa...Miksi meillä, joilla intoa riittäisi, ei sitten kuitenkaan riitä taitoa????!!!!! GRRrrrrrrrr!

Mistä mä aloittaisin näiden esimerkkien jakamisen...Nooh, olen jo jonkin aikaa kutonut ihanasta beigestä softy-langasta itselleni sellaista tuubia kaulaan. Mitat otin yhdestä kaupassa näkemästäni tuubista. No, en sitten ottanut huomioon materiaalin erilaisuutta...mitat ei toimineetkaan tähän tuubiin...persilleen meni että soi. Puran koko tuotoksen jahka ehdin.

Toinen operaatio alkoi alkuviikolla flunssan kourissa ollessani. Uusi tuubi, eri mitoilla noki-langasta äidille syntymäpäivälahjaksi. Aivan ihanaa lankaa ja hauska kutoa. Tehdessä jo näin, että nyt on mittasuhteet kohdallaan. 2 1/2 lankakerää myöhemmin perjantaina päätin työn ja yhdistin tuubiksi. En edes tiedä mikä kuitenkin meni vikaan, sillä hyvältä lopputulos ei näyttänyt...ihme epämääräinen sykkyrä kaulalla. 
Masennus...Harmittaa!

Lauantai-aamuna sisäisen kellon herättäessä klo 6:00 (??????!!!!!!) totesin vessassa käydessäni, että lattialla lojuva putkineulos ei tule tällä menolla kuivumaan ikinä ja vyyhti oli mitä sekaisin...joten ei kun selvittämään ja kerimään...Kaksi tuntia siinä meni, selvitellessä ja keriessä painavaa, haisevaa putkea...jonka jälkeen se oli taas avattava siistimmin ja löysemmin lattialle, jotta kuivuisi. (siis niin turhaa työtä, että!)
kudetta kuivumassa, prkl ;)

No, tänään aamulla sain keriä kuivan putken keräksi. Innolla aloin kokeilemaan. Olen viimepäivinä yrittänyt löytää sopivaa kassinohjetta...Kuvia kyllä löytyy, muttei ohjetta. Nooh, soveltaen olen päivän aikana ehtinyt kokeilemaan ja purkamaan jo kaksi eri tuotosalkua...Sitten luovutin ja aloin kokeilemaan koria, joka nyt on tuloillaan...Vielä en uskalla sanoa tuleeko siitä koria, vai meneekö purkuun. Sen kyllä päätin, että jos saan onnistumaan korin tai kassin, niin laitan kyllä aiheesta maailman yksinkertaisimmat ja yksityiskohtaisimmat ohjeet sivuilleni...Niitä olen nimittäin ainakin itse nyt kaivannut. Olemassa olevissa ohjeissa oletetaan tekijän tietävän monen moista, mitä ei ole enää erikseen ohjeessa mainittu. Tuo putken virkkaaminen ottaa muuten aika lailla kädenpäälle...taidan ottaa särkylääkkeen yöksi.


Sitten muihin aiheisiin...eli syömiseen ja matkustamiseen. Alle kuukausi Barcelonan matkaan (jee jee jee!!!)...mutta trinsessan olo on vetämätön ja alavireinen...johtuen ihan täysin taas vääränlaisesta ravinnosta. Ylimääräisen paskan puputtamisen vaihe on vaan jäänyt päälleen. Kuten on todettu, hiilarit lisäävät hiilarihimoa. Sen myötä on pikkuhiljaa taas kaikki järkevät elämäntavat valuneet viemäriin. Kanssani matkalle lähtevällä ystävälläni on vähän samoja ongelmia. Huomista ruokaa tehdessä sain valtavan ahaa-elämyksen ja soitin innoissani hänelle.  
"Minä haastan sinut" huomasin sanovani puhelimeen. Olon kohentamishaaste ennen matkaa. Molempien pitää luvata kolme asiaa millä parantaa oloa. Lipsumisista on kerrottava toiselle. Mun lupaukset oli  
1. Herkut pois arjesta, sokeri pannaan! Viikonloppuna yksi herkuttelupäivä, mutta sekin kohtuudella.  
2. Paluu savuttomuuteen huomisesta alkaen! (mulla oli jo yli 2kk takana, joka katkesi näihin ihmissuhdekuvioihin ja karkas sitten käsistä)  
3. 2l vettä päivässä ja lisänumerona
4. lenkille säästä riippuen aina aamuvuoropäivinä.

Näillä mennään! Tsemppi kova ja kiva kun saa ryhtyä tähän hyvän ystävän kanssa :)
Back on Track I say!!!
Pidän teidät ajantasalla!

2 kommenttia:

  1. Oih, on niin lohdullista huomata, että muutkin "painivat" samojen ongelmien kanssa. Joskin mulla noste vaihe päällä ja ruokailu jees, elämä jees ja kaikki jees! Ole itselle armollinen ja lopeta se paskan puputus NYT HETI! Sinä tiedät, että katkaisemalla hiilari kierteen himo loppuu ja elämä palkitsee. Sinä pystyt siihen. Barcelona on palkinto, siellä saa sit herkutella. Mie vittu lopetin röökin lopettamisen, vedän kessua kuin korsteeni ja katso, heti on röökaaminen vähentynyt. Joku päivä pääsen siitä vielä eroon. Hevisti tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Tääänks Maksukka :D Joo joo äiree, tiedän mää että paska on pahasta! Minä syntinen parannan tapani jotta voin rietastella Barcelonassa, haha!
    Mä toivon että tämä tupakkalakko nyt onnistuisi...se vaan on niin vaikeaa välillä...mutta yrittänyttä ei laiteta ja yksikin tupakka vähemmän on aina parempi! Jokainen tarvitsee sen oman aikansa, jolloin motivaatio riittää taisteluun!

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!