tiistai 20. syyskuuta 2011

Ruokapäiväkirja / päivä 2


TiisTaas :D

Voi luoja että nukuin levottomasti viime yönä...hermoilin kai alitajuisesti, että miten saan kammettua itseni ylös, keksittyä aamupalan ja laitettua itseni valmiiksi valokuvaa varten. Moneen kertaan heräsin keskellä yötä ja sen muistan, että ensimmäisen kerran kun availin silmiä ja mietin et joko noustaan, oli kello vasta kaksitoista ja rapiat...siitä voitte sitten päätellä unen laadun! Joten töistä kotiuduttua olin OIKEASTI väsynyt...ei sellaista viimeaikojen vetämätöntä, laiskaa väsymystä, vaan ihan puhdasta itseään. Joten otin reilun tunnin päikkärit ja se kyllä virkisti kummasti.
Olo kokolailla hyvä...jee jee :)

AAMU KLO: 5.30 / Smoothie turkkilaisesta, maustamattomasta A-jogurtista, mustikoista, mansikoista ja vehnäleseistä, sekä lorauksesta kermaa. Helppoa ja hyvää olisi tehdä aina vaikka minskasämpylää, mutta mä en periaatteestakaan halua syödä kanamunia joka päivä, joten tänään siis smoothiella...Tulee samalla huolehdittua marjojen syönnistä ja kun lisää kermaa sekaan, niin ihan hyvin minä jaksoin lounasaikaan. Toki oli kyllä nälkä, mutta kuitenkin. Lisäksi mukillinen kermakahvia kookosöljyllä, vitamiinit, sekä psyllium-vesi extrakuituna. Ja vettä vettä vettä.

Smoothie ja kookoskermakahvi

Sitten kevyesti lilaa luomiin ja vaihtovaatteet kassiin. Valokuvaan valitsin Pikku-Peppi-mekon.

Kevyt meikki valokuvaan
Yksi lempparivaatteistani

PÄIVÄLLINEN KLO: 11.45 / Jauheliha-kukkakaalisoselaatikko, vesi, pieni lasi maitoa

Töistä päästyäni hoidin lupaamani päivän lenkin kävelemällä osan työmatkaa...vain pari kilsaa pysäkille, mutta tyhjää parempi sekin. Kaupungilla hoitelin vähän asioita ja poikkesin samalla luontaistuotekauppaan ostamaan lisää vitamiineja. Mukaan tarttui D-vitskuja (en ole ennen syönyt purkista), kromia (jos vaikka hillitsis himoja) ja magnesiumia (hah, muistin ensin magnesiumin hillitsevän himoja ja tää purkki oli jo kädessä, kun mulle selvis että se onkin kromi...no, ei kai tästäkään haitaa ole, hahaha) On sitten nappi poikineen napattavana aamulla!
Torilla poikkesin myös vihannesostoksille...kukkakaalia, parsaa, tomaatteja ja salaattia...Nice n Fresh!

Tuliaisia torilta
Kotona tein päikkärien jälkeen huomiseksi kukkakaali-parsakaali-broilergratiinia, jonka ohje löytyy resepteistä. Tää on vaan niin hyvää ja tilastojen mukaan yksi suosituimmista blogiteksteistäni. Tällä kertaa pirulainen pääsi vaan turhaan kärähtämään uunissa...toivovvatasti ei makua haittais. 

Huomisen ruokaa

ILTAPALA KLO: 19.00 / Samanlainen Halloumi-salaatti kuin eilen, mukillinen kermakahvia ja kaksi 70%minttua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!