sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Tuulahdus käsityömessuilta

Nyt vihdoin ja viimein viime viikonloppuna Turussa järjestettyjen Käsityömessujen antia...
Aivan ihanat messut! Ensimmäistä kertaa pääsin itse paikalle ja yllätyinkin, miten paljon mukana oli käsityöläisiä myymässä omia tuotteitaan. Mukaan tarttui paljon ihania pikku juttuja...sitä pientä spesiaalia, mitä ei ole tavaratalot pullollaan. That´s what I like! Ja kiitos vielä kotilaituri-blogiin pääsylipusta, oli kyllä mieluinen yllätys!

Aika vähän tuli otettua kuvia, sillä ensialkuun en oikein edes tiennyt onko se sopivaa ja sallittua...Tässä nyt kuitenkin jotain kuvia ja linkkejä, käykäähän kurkkimassa...

Mä oon niin ihastunut nyt näihin pöllöihin

näitä ja muuta ihanaa Johanna K. Designilta

 Seuraava puoti ja sen iloinen "emäntä" erottuivat harmaasta massasta ja saivat hilpeälle mielelle. Voi katsokaa miten ihania herkkuja! Valikoimasta löytyi kyllä varmasti jokaisen lempikarkki ja jos mulla olisi edelleen reiät korvissa, niin takuuvarmasti niistä roikkuisi nyt vaaleanpunavalkoiset vaahtokarkkitatit :)

Lisää herkkuja verkkokaupasta




 Tunnettuna sydän-friikkinä löysin aivan ihanan puodin, josta mukaan tarttui tällä kertaa muutama savesta tehty rintaneula, sekä taulu, mikä tosin vielä odottaa vasaraa ja naulaa...paikka sille on jo mietittynä.


Johanna Kähkösen taidetta Savilla-puodissa                              







 

Seuraavaksi törmäsin mielestäni aika mielettömään keksintöön...Lumipalloihin! Nämä olivat sellaisia valkoisia lumipallon näköisiä stressileluja ja kun niitä puristeli, niin tuli ihan sellainen fiilis kuin lapsena tumput kädessä olisi lumipalloa käsissään pyörittänyt. Nämä jopa pitivät sen narskahdusäänen! Ostin yhden itselleni ja toisen odottamaan joulua... -hyvä lahjavinkki rakkaille ystäville englantiin :)





Kotilaiturilla taas oli ihania rouheita, maanläheisiä käsitöitä pienemmistä trikookudekoreista ihaniin uniikkeihin mattoihin. Yksi ehdottomista suosikeistani oli kuvassa vasemmalla näkyvät, vanhoista räsymatoista tehtaillut säkkituolit, joilla jokaisella oli oma nimi :)
 
Kotilaiturin sisustusjuttuja

 Mä en ole koskaan ollut mikään pipoihminen...Ihanista trikoopipoista kyllä tykkään ja jossain vaiheessa netistä muutaman tilasinkin...hah, ja kauppasin sitten eteenpäin, kun totesin näyttäväni ihan kundilta. Oh well, nyt messuilla osui silmääni ihana velour pöllöpipo...3-4 -vuotiaille...ei 34-vuotiaille :D hahaha, päähän se meni ja se oli pakko saada...Ja kun pipon alta jäi muutama hiustupsukin pilkottamaan, niin lopputulos ei ollut kovin miesmäinen :) Musta tuli kertaheitolla nyt ihan pipofriikki...ja niistä aikaisemmista ostoksista oli itselle jäänyt vielä trikoinen beige monsteripipo, se on kanssa aika kiva ja vähän kevyempi versio tästä.


ihania lastenvaatteita ja pipoja löytyy lisää täältä

Lisäksi löysin vielä aivan mielettömän ihanat ja persoonalliset säärystimet CO4 Luomus Oy:ltä...ihan mun näköiset. Niistä ei omaa kuvaa, mutta kurkatkaahan täältä Nilkkaimet.

Ihanat messut siis ja muutenkin se oli kerrassaan mahtava viikonloppu! Kiitos siis rakkaalle ystävälleni hyvästä seurasta.

7 kommenttia:

  1. Eeeeen kestä, ihan älyttömän söde pipo!!!! Tahtoo kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin, ihan syötävä :) Sitten vaan ostoksille hyvä nainen! Pieni piristysruiske Turun katukuvaan ;)

      Poista
    2. Hmmmm, ehdottomasti harkintaan. :)

      Poista
  2. Kivoja messutuomisia blogissasi. Erityisen hauska idea on nuo köysijalkaiset hiiret. Kävin itse ehkä kuukausi sitten Helsingin käsityömessuilla. Siellä oli myös vaikka mitä kivaa. Vaikka työnäytöksiä olisi voinut olla enemmän. Sellainen oli vain Kauhavan lanka-aitalla, joka esitteli tunisialaisia virkkukoukkuja. Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna :) Käsityömessut ovat kyllä mukavia, ehdottomasti menen jatkossakin. Olisi kiva pistäytyä myös Helsingin ja Tampereen messuilla. Kevätaurinkoa myös sinulle!

      Poista
  3. Voi noi Elvari-korut on ihania, niin tekisi mieli tilailla hänen nettikaupastaan vaikka mitä ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta Ansku! Mä sain vielä vastustettua kiusausta enkä ostanut omaa korua, mutta jossain kohtaa varmasti piipahdan nettipuodissa... :)

      Poista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!