lauantai 24. maaliskuuta 2012

Shoppailua ja käsitöitä

Enpä aamulla tiennyt että tästä tulisikin shoppailupäivä!

Lähdin raikkaassa kevätsateessa aamulla duuniasioita hoiteleen keskustaan...Ei mikään järin huikea fiilis, täytyy myöntää. Mikäli ei olisi ollut noita pakollisia kuvioita, olisin varmaan keittänyt lisää kahvia ja alkanut kutomaan. Oh well, samalla kun ytimessä kerran olin, niin päätin pikaseen poiketa sokkarin 3+1 päivillä katsomassa, olisiko Creamiltä jotain alennuksessa. 
20min myöhemmin kävelin ulos vaalean lilan trikootakin, ruskean rönttöpaidan ja aivan taivaallisen valkoisen luomuksen kera tietäen persnahassani miksi menen taas maanantaina töihin!

Ennen kun esittelen ostoksiani, niin kerrottakoon vähän käsityörintaman uusista tuulista. Mustikan blogilta saamassani tunnustushaasteessa tuli kerrottua niistä huivilangoista joita suuruudenhulluna hamstrasin monta kerää. No, nyt oon intoutunut niitä tekemään, joten kaikki langat tulivat lopulta ihan tarpeeseen. Todellinen ylpeydenaiheeni on virkattu laukku, jonka tein Hanko-langasta himan Novitan uuden lehden ohjetta tuunaillen. Vielä en ole ihan tyytyväinen pohjaan, joten tämä olkoon harjoituskappale. Mulla on langat jo uutta kassia varten. Tuota oli kiva ja nopea tehdä jahka pääsin ensin jyvälle. Virkkaus kun ei ole vielä vahvuuteni, edelsi tätä onnistunutta versiota 3 aloitettua ja purettua versiota. Vaikeuksien kautta voittoon :)
Rinkulat kassiin löysin suutarilta.
Eilen olin ihan onnellinen, kun vanhempani palasivat lomamatkalta Teneriffalta. Hoitelin täällä vähän heidän puolestaan asioita, josta syystä sain tosi kivoja, vähän extra-tuliaisia. Oltuani joskus samaisessa kohteessa, vihjasin heille siellä sijaistevasta Natura-merkin kaupasta, joka on mun yksi lemppareita. Sieltä he olivat bonganneet mulle laukun ja huivin, jotka sopivat hyvin mun Cream-juttujen kanssa :) Lisäksi sain aloeta ja etananlimaa (????!!!!) sisältävän, vanhenemista ehkäisevän kasvorasvan ja lentokoneesta ripsarin. Thx mum!
Nyt siis niihin ostoksiin...vähän taas tämä kuvaamine tuotti vaikeuksia, mutta ehkä näistä nyt jotain selvää saa. 
Mä niin tykkään Creamin ihanista pienistä yksityiskohdista!

3 kommenttia:

 1. Ihana ihana ihana tuo kassi!! Yksi huivi ja yksi kassi, tilaukseen KIITOS :)

  Olipa äitisi löytänyt kyllä ihan sun tyylisen kassin, etananlimasta...en tiedä, mut kerron jos alat muistuttamaan kotiloa :D

  Ja kyllä niin kivoja vaatteita oot bongannut. Kannatti siis lähteä liikkeelle :D

  Käpy

  VastaaPoista
 2. Minunkin blogissani on sinulle jotain. :)

  VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!