keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Ihanuutta from Lila


Voi ihanuutta,
Sain edellispäivänä lapun, että minua odottaa postissa paketti. Tuskailin, kun lähipostini lopetettiin viime viikolla ja sitä johtuen viiden minuutin kävelymatka muuttui äkisti viiden kilometrin kävelymatkaksi. Suoraa bussiyhteyttä ei tällä välillä myöskään ole. Kamalaa, miten varsinkin autottomien ihmisten elämä tehdään pienillä muutoksilla kovinkin hankalaksi. 
Tänään päätin työmatkalla poiketa uuteen postikeskukseeni, sillä mieli oli aika malttamaton Lilan lahjan suhteen. Voitin siis taannoin ihanaisen Lilan arvonnassa revontulihuivin, jonka värisävyyn sain itse vaikuttaa. Toivoin harmaan sävyjä. 
Ja voi ihanuutta...Kiitos Kiitos Kiitos Lila, tämä on hirmu kaunis.

Pakko kuvata huivi "väärinpäin"

Kovin hyvää kuvaa en onnistunut omakätisesti ottamaan, joten toisella kertaa paremmin. Vaikka kuva ei tuo huiville sen ansaitsemaa oikeutta, saa siitä hieman käsitystä kauniista väreistä. Mukaan oli sujahtanut vielä levy Maraboun 70% minttusuklaata ja kiva kortti...Nam!  
Huivin lisäksi tämäkin korosti sitä, miten Lila on minua ihanasti ajatellut, kun muisti, ettei tuo tavallinen Fazerin sininen nyt sovi :D Kiitos Lila, lahja on todella mieleinen ja lämmitti sydäntä!

Paljon olisi muutakin postailtavaa...olen tehnyt käsityöjuttuja...niistä koitan viikonloppuna ehtiä postailemaan.
Karppaus jatkuu ja jenkkikset ovat alkaneet katoamaan...tai no jaa, en niistä tiedä, mutta kehon muoto muuttuu ainakin taas kun syöminen on korjaantunut ja karkit ovat jääneet pois. Kasvoissa huomaan itse kaventumisen ja valitettavasti nuo muutenkin suht olemattomat tissit ovat kummasti kadonneet! Hah, näin käy mulle aina :) 

Muutama vko sitten
Nyt


Salilla on tullut käytyä ja savuttomana edelleen...Kaikki siis ihan hyvin. 

Kevään saapuminen saa mut niin hyvälle tuulelle ja tulee se lapsuuden villi olo kun jalkojen alla on paljasta asfalttia, jei!

6 kommenttia:

  1. Kylläpä on upea huivi :)
    Ja nuorimman poikani suusta "onpa ..... laiha" eli on ne jenkkikset kadonneet :D

    Käpsy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä huivista!
      Joo, turvotus on lähtenyt ja kroppa alkaa pikku hiljaa olla entisentä, joten nyt ihan tyytyväinen, enää ei saa paino tippua lainkaan.

      Poista
  2. voi, tulipas hieno huivi, ihan loistavat värisävyt =)
    ja kappas likkaa, kyllä on kroppa muuttunut ja noin pienessä ajassa =O
    Hieno homma pepper!!

    t. Pekoni

    VastaaPoista
  3. Onnea ihanasta huivista!

    Minäkin tässä hiljalleen palailen karppailun pariin. Kävin sunnuntaina vaa'alla ja melkein kuolin järkytyksestä, kun tajusin, että kiloja on tullut kymmenen viime syksyn jälkeen. Syöminen onkin mennyt taas ihan pelleilyksi.

    Tän viikon piti olla sellanen "syö ihan mitä vaan, ihan kuinka paljon vaan" -viikko, mutta jostain syystä en ole herkutellut yhtään vaan pitänyt hiilareita alle viidessäkympissä ja syönyt fiksusti.

    Tästä se taas lähtee. Hope so!

    Nyt mä vannoin ja vakuutin, että vaikka tulis mikä flunssa tai muu tekosyy eteen, en anna periks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla susta Maria :)
      Kyllä se paino salakavalasti vaan lähtee nousuun ja tuo kylkiäisinä raskaan, vetämättömän olon. Jo pienillä muutoksilla pääsee hyvään alkuun. Kyllä se siitä taas lähtee kuules, nyt kun ollaan kesää kohden menossa ja syömiset muutenkin kevenee :) Niin, ja mielikin...aurinko tuo virkeyttä ja jää se lohtusyöminen sohvannurkassa pois :) Tsemppiä!

      Niin ja kiitos huivionnitteluista :) On tuo meidän Lila vaan taitava nainen :)

      Poista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!