lauantai 11. helmikuuta 2012

Oi ihana helmikuu...

Miltei kuukausi viimeisestä postauksesta...AnteeksiAnteeksiAnteeksiAn...no joo joo, taitaa riittää ;)
Aikamoisia pieniä suuria askeleita ollaan kuulkaas tehty tänä hiljaisuuden aikana. Vain minä itse tiedän, miten paljon voimaa ja pinnistelyä muutamat niistä ovat vaatineet, joten voin rehellisesti sanoa olevani aika pirskutin ylpeä itsestäni! I will survive!!!!


Näitä ylpeydenaiheita ovat olleet:

* Se, että nyt olen elänyt tasan kuukauden savutonta elämää. Mainittakoon vielä, että kuukauden aikana olen joutunut myös niihin tilanteisiin, jotka aiheuttivat viimeksi lakon loppumisen.


* Uskon, että olen ITSE vihdoin vapautunut narsisti-exäni taikapiiristä, sillä tovi sitten hän olisi halunut tavata kun sattui olemaan viikon ihan kirjaimellisesti kulman takana minusta. Kieltäydyin kohteliaasti ja yksisanaisesti kutsusta ja kykenin elämään sen viikon tiedostaen että hän on vain yhden puhelinsoiton päässä...ja kaikella rehellisyydellä, se oli vaikeudessaan helpompaa kuin kuvittelinkaan...ja elämä on jatkunut vallan mainiosti sen jälkeenkin. (...niin, enkä siis sortunut tupakkaan, kun näitä yllättäviä tapaamisehdotuksia alkoi satelemaan puhelimeen!)

* Kolmas ylpeydenaihe on se, että viime viikolla sain karistettua laiskuuden viitan pois harteiltani ja palasin kuntosalille!!!! Tittidittitii!!! Rohkeutta se vaati, mutta oli NIIN ihana olo kun sain mentyä. Kaksi kertaa tullut viikon aikana käytyä ja tsemppi jatkukoon! Kesäksi kuntoon-missio siis käynnissä, hah! Pikemminkin Kadonneitten vatsalihasten metsästys...kyllä sitä niin huonossa  kunnossa on, ettei tosikaan! Mutta, the only way is up, eiks joo!


Viimeaikaisena mukavana yllätksenä tuli myös voitto Lila ihanaisen arvonnassa. Voi miten hyvälle mielelle tulinkaan, kun onni tuolla tavalla yllättäen potkaisi :D Maketsunkin mahtavassa blogissa piti käydä huutelemassa arvonnan perään, jos vaikka salama kaksi kertaa tähän samaan lahoon puuhun iskisi :D Saataisiin samalla tupee kuntoon Martan valitsemilla taikatököteillä ;)

Ai niin, jotta kaikki ei nyt niin siirappisen ihanaa olisi, todettakoon loppuun , että mun sokerivallankumous jatkuu...makeanhimo on suunnaton ja siinä ei todellakaan auta, jos koittaa psyykata itseään, että eikö marjat turkkilaisella jugurtilla ja vähän tummaa suklaata ole ihan hyvä makeankorvike....paskan marjat, Fazerin sininen se Pepperin tiellä pitää. 

Aaarghh.... Ahdistuksen iskiessä katson tän ja mua alkaa naurattaa... 


...enkä jaksa stressata pikku jutuista...Kaipa tämä on ohi menevä vaihe...ja pakkohan sitä on tankata nyt kun käy SALILLAKIN herranjestas...ettei vaan ihan kuihdu pois, hahahaha!


Ihanaa helmikuuta rakkaat ihmiset. Pitäkää itsenne lämpiminä jookos!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla sinusta :) Kyllä sinä vain olet aika mahtava nainen, saat totisesti olla ylpeä itsestäsi <3
  Ja Fazrin sininen on loppupeleissä aika pieni pahe ;)
  Minä olen sortunut syömään perunaa jne. Karkit ja herkut on kyllä jääneet syömättä. Olenkin sitä mieltä, että kun ruokamäärä pysyy kohtuullisena ja herkut jää kauppaan, niin aika pieni paha on sortua ruokaan :D
  On ihanaa kun päivä pitenee, aina ei ole niin pimeää! Tsempaten kohti kesää :)

  VastaaPoista
 2. mukava kuulla pepper susta taas!
  Ja oikein mahtavat saavutukset sulla, ole ylpeä itsestäs! Omalla kohdalla on toteutunut tuo polttamattomuus (keskiviikkona tulee kuukaus täyteen) ja aloitin kuntosalilla käynnin pari viikkoa sitten. Ihan voittaja fiilis!!
  Nautihhan sinäkin!!

  t. pekoni

  VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!