maanantai 27. helmikuuta 2012

Jenkkiksiä karkoittamassa

Houston, We have a Problem...

Olenhan sitä tässä jo useaan otteeseen huudellut, miten minusta on tullut Fazer-addikti...oh well, eilen oli aika katsoa synkkää totuutta suoraan iirikseen. Mä käväsin nimittäin lauantaina kaupungilla ostamassa kunnollista treenikassia. Mukaan tarttui myös ihanan-kamalan-syötävän-ihanan-äglön-pinkki huppari ja pari teepparia. (Hah, tämä on NIIN tyypillistä minua...kuntosalin ovi avattu pari kertaa tauon jälkeen ja täytyyhän mun nyt ostaa vähän treenivaatteita kun nyt kerran treenataan, hahahaha) 

Oh well, hupparia katsoessani mulle tuli himassa fiilis, että se on niin täydellinen farkkujen kanssa. No, seuraava ajatus oli, että koskakohan olen edes viimeksi farkkuja pitänyt (nykyisin kun olen ihan leggari-fani)...
Pian sitten jo järkyttyneenä totesin, että joku saatana on piilottanut mun farkut ja tuonut tilalle liian pienen parin.
Joo, ei kiva...Fazer on tuonut mukanaan jenkkikset ja vatsan. (AAAAaaaaaaaarghhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!)

Oh well, maaliskuun missio onkin kropan palautus entiseen (tai entistä ehompaan!) kuosiin. 

Kaupasta hankittiin heti kovin terveellisiä juttuja. Valitettavasti jouduin hankkiin myös niitä herkkuja, sillä tänään täytän vuosia ja työkavereita piti muistaa namusilla. Sain kuitenkin itse pidettyä näpit erossa herkkukulhosta.

Mulle

Muille


Aloin lisäksi uudestaan pitämään ruokapäiväkirjaa karppaussivustolla..jospa sekin hieman himmaisi tuota mässäilyä, kun joutuisi repsunsa julkisesti tunnustamaan. Millään tosi tiukalla linjalla ei ole tarkoitus olla hiilareiden suhteen, kunhan nyt tuon sokerin saisi vähenemään. Muutaman viikon yritän olla tiukkis, jotta sais turvotusta vähemmälle.

Kaksi päivää mennyt ihan mallikkasti. Huomaa taas vedenjuonnin merkityksen...Vessassa saa juosta koko ajan ja naamassa kukkakaaleja :D

Niin, ja salillakin kävin taas herättelemässä uusia lihaksia :)

Toivottavasti maaliskuun lopulla tuo kuvatus näyttäisi jo hieman erilaiselta. Niin, ja tuo kuvatus on muuten edelleen savuton...siinä kai yksi syy myös painon nousuun.

4 kommenttia:

 1. Oi, hurrrjan paljon synttärionnea!!! :) Ja vielä onnittelut tosta huikeen menestyksekkäästä lakosta, ihan mahti homma!

  VastaaPoista
 2. Synttärionnittelut!! :) Mäkin aloitin tällä viikolla karkkilakon, paha kun huomaa että on alkanut päivittäin mässyttää kaikkea sokerista..:/

  VastaaPoista
 3. Synttärionnee! Sulle olis tunnustus & haaste mun blogin puolella, käyhän vilkasemassa: http://mustikanblogi.blogspot.com/2012/02/tunnustus-ja-faktoja.html

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea kovasti!!

  Ihanalta kuulostaa sun salilla käynti, tai siis mäkin käyn ohjatuilla tunneilla ja se on aivan ihanan-loistavaa-mahtavaa!!
  Ja tiedän ton hyvän olon tunteen ja innostuksen!

  Ja savuttomuus, hieno saavutus! Itselläkin nyt kai jo 1,5kk takana, no kaks repsua välissä, mut en luovuta!!

  Oon niin ilonen sun puolesta kun oot päässyt taas nauttimaan asioista mistä pidät!!

  t. Pekoni

  VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!