keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Inglotissa


Oltiin siis rakkaan ystäväni kanssa Inglotin 60min henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa tiistai-iltana. Hankimme lahjakortin joskus kesällä City Dealin kautta. Opastuksen oikea arvo oli muistaakseni 65e, mutta maksoimme dealin kautta 15e. Lisäksi kaikista tuotteista sai käyntikerralla vielä 10% alennuksen.Well well well...hauskaa oli. Hieman alkuun hämmensi, kun meikkaajana ja opastajana olikin mies ;) Hyvät naurut me työn lomassa hänen kanssaan saimme. Joskus silloin aiemmin mietin, että haluaisin vinkkejä kevyeen arkimeikkiin. Annoin sen nyt kuitenkin olla ja toivoin enemmän iltameikkiä. Sanoin käyttäväni tällä hetkellä paljon harmaan sävyjä meikissäni, ja samalla linjalla voidaan mennä, mutta olisi kiva tuoda siihen vähän jotain uutta. Rajausta en osaa tehdä muuta kuin kynällä ja senkin haparoiden. Nyt pääsin treenaamaan (taas kerran) ohuen eye-linerin käyttöä.
Ideana oli siis, että meikkaaja meikkasi ensin toisen silmän ja minä sain ohjeiden mukaan kokeilla itse laittaa sitten sen toisen. iinä huomasi, että on tehnyt ennen "vähän sinne päin"-meikkiä, oli kiva saada hieman teknistä ohjausta, miten esim. varjostaa ja häivyttää. Well...kuvat puhukoon puolestaan... Niin, älkääkä kiinnittäkö turhan paljon huomiota kaameessa kunnossa olevaan ihooni...kiitos pakkasen ja suklaan syönnin, couperosa on aikast paha.

tästä lähdettiin liikkeelle...silmien pohjustus

vaaleamman sävyistä luomiväriä liikkuvalle luomelle

mun vuoro

Hmm...näyttääkö vähääkään samalta?

tummaa luomivakoon

kyllä se varjostus nousi molempien mielestä liian korkealle

varovasti varovasti

ja häivytyksen vuoro


S


Rajaus tehtiin sinisellä linerilla...aika jännä!

voi apua...vaikeeta!Värivoide ja puuteri

poskipuna oli kiva vaihtelu aurinkopuuterin jälkeen

tässä tuo huulipuna näyttää hyvältä...päädyin kuitenkin nudeen, koska nyt korostettiin silmiä.

Olin ihan tyytyväinen lopputulokseen. Sama kuitenkin kuin aina kampaajalla käydessä -sitä haluaa saada omat sormensa tukkaan ja laittaa se oman mielen mukaisesti...Kotiin tultuani lisäsin kokeeksi kerroksen mascaraa ja laitoin luomivärillä pientä rajausta alas.Mitään ei pitänyt ostaa, mutta kuinkas sitten kävikään...

meikin pohjustusaine, eyeliner, käyttämäni luomivärit + extra, poskipuna, sivellin, huulipuna ja huultenrajauskynä.
Tänään kotiin tultuani kokeilin pikaseen meikin tekoa itse. Hauskaa oli...voi että mä aina välillä mietin, että jos maskeeraajana olisi helppo tienata elantonsa, mä olisin valmis vaihtamaan alaa...Uskon että nauttisin meikkaamisesta ihan tosielämässä aikuisten oikeasti. Hitto kun kaikki kurssitkin ovat aina niin kalliita, ettei niihin ole ihan vaan fiilispohjalta varaa. Anyway, jos vertaa eiliseen, niin en näköjään ihan niin rohkeasti uskaltanut vielä vedellä, mutta toisaalta tällainen hieman hillitympikin on ihan jees. Harjoitusta harjoitusta...
6 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia :)

  Kivaa oli ja ois kiva kyllä päästä sillaiseen oikein kunnon meikkikoulutukseen...jossa siis opeteltais kaikkea :D

  Käpsyli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvaajalle! Meidän täytyy pitää silmät auki...tai toivoa sponssoria joka haluaisi tukea sitä että trinsessat olis aina trinsessoja, hahahaha!

   Poista
 2. kiva kuulla susta pepper pitkästä aikaa!
  Täälläkin loppui tänään tupakointi.. EI enää ikinä kiitos..

  Aika yllättävää et meikkaajana oli mies.. hui.. No toivottavasti osasi asiansa?
  TUo naikkonen tuolla ainakin osas mukavasti antaa erilaisia vinkkejä ja kikkoja miten mitäkin kannattaa laittaa..

  Mä olin muuten kerran tuollaisessa meikkauskoulutuksessa, citydealin kautta ostin lahjakortin. Joku meikkaaja maskeeraaja siel oli opettamassa. Ja kyl oli vika kerta kun ainakaan tuonne menen.. Jälki oli aivan kamala, ei kunnon pohjustuksia,ei vinkkejä mihinkään. Jälki oli niin kamala ja masentava et jälkeen halus pian pestä meikit pois naamalta..

  t. Pekoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peksu peksu...tarkoittaako tämä sitä, että itsekin tässä välissä jouduit pahoille teille? Well, toivotaan tahdonvoimaa siis molemmille!

   Poista
 3. kyllä pekulla on ollut tässä välissä niin paljon kaikkea tapahtumaa, jotka ovat johtaneet totaaliseen tupakoimiseen.
  Nyt täs on tsemppi päällä, kyl mä sen tupakan vielä selätän..

  Sillonko olin muuten siel inglotin meikkiopastukses, mulle pistettiin alaluomeen rajaus samalla millä tehtiin yläluomeen tummempi "banaanivarjostus". Siit tuli tosi kivan näkönen, ei tarvinnut kajaalia alaluomeen, vaan oli yhtä yläluomen kanssa. Ylensä ite laitan aina mustaa kajaalia alaluomeen, mut sen neuvotun meikin kanssa kun laittaa tummempaa alaluomeen rajaukseksi, niin näytti jotenkin paremmin sopivan tuohon meikkiin. Koita ens kerralla sinäkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti selätät :)
   Joo, mä käytän yleensäkin luomiväriä alaluomen rajaukseen kynän sijasta, tulee pehmeämpi lopputulos.
   By the way Peksu, vastauksena sun laittamaan tekstariin, niin ilmoitan heti kun tilaus on käynnissä.

   Poista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!