sunnuntai 23. lokakuuta 2011

BARCELONA part Three

Vedetään tämä kolmaskin osa nyt tähän perään...vaihtoehtoisena tekemisenä kun olis siivoaminen ja pyykinpesu...Hah, kummasti alkaa viehättään tämä valokuvien laittaminen!

Asiasta muuten siihen mun omaan vesivahinkoon...Matkan aikana mulle oli tullut postissa lappu että tulevana maanantaina (eli huomenna) suoritetaan osassa asuntoja putkiston painepuhdistus, josta syystä kaikki lavuaarit ja lattiakaivot tulee sulkea tulpalla ja laittaa sanomalehteä ja runsaasti painoa päälle, jotta sieltä ei puhdistuksen aikana pääsisi nousemaan vettä ja kaikkea paskaa. Mietin vaan, että aika pienellä varoitusajalla tuli tieto ja hassua etteivät he tsekkaa että tieto on tullut perille...Jos olisinkin ollut kahden viikon redulla vaikka...Olis ollut pikku ylläri odottamassa kotona! Huuh...joo, mutta illalla saa alkaan kaiveleen kattiloita ym.jolla tukkia reikiä.

Si, si...mutta nyt siis vielä toviksi Barcelonan kaduille. Kolmas ja viimeinen osa käsitelköön kaikkea nähtyä ja koettua. Sen ihmeemmin ei nähtävyyksissä tällä kertaa käyty (naisten aika meni kummasti shoppaillessa!), teini-ikäisen pojan ollessa kanssamme, piipahdimme akvaariossa ja teimme 1,5h veneretken. Monia ihania kokemuksia ja elämyksiä saimme ihan sattumalta, kun osuimme vain oikeaan paikkaan oikeaan aikaan...pienet markkinat, antiikkitori, aivan mahtava kulkue (mikä lie ollut), mieletön paikallinen kundiporukka soittamassa el corte Inglesin edessä...paljon paljon paljon kaikkea! Onneksi oli hyvä kamera mukana, oli nautinto kuvata!


Ihana tunne kun maisemat alkoivat muuttua tällaiseksi

Akvaarion mahtavia värejä

Katedraali oli upea

Goottilaisen kaupunginosan viehätysvoimaa


Placa Catalunyalta


Rambla


Markkinoilla

Antiikkimarkkinoilla silmiin osui tämä ihana keinuhevonen...mukaan olisi lähtenyt jos matkalaukussa olisi ollut tilaa

Hauska kauppa jossa oli kaikkea läyhyä


kuten esimerkiksi nämä hauskat vyöt

Hah...karkkikauppa, jossa namuja kerättiin lääkepurkkeihin
Tässä kerätään mulle konvehteja...aaaahh mikä tuoksu!

Mahtava kulkue rämisteli yllättäen ohitsemme Goottilaisilla kujilla. Katsokaa miten korkeita hahmot olivat!Minimies

Kuten kuvasta näkyy, tämä pirulainen syöksi päälleni ihan kunnolla vettä. Arvaa säikähdinkö...ja kastuinko!Satama oli mun ihan lempparipaikkoja


Veneredulla...Tässä vielä naurattaa, mutta pian olin itkun partaalla kun paatti keinui ihan kiitettävästi ja mä en ole mikään rohkea veneilijä! Tuli äitiä ikävä...


katutaidetta

Graffitti skeittipaikan seinällä

Tässä siis skeittipaikka, jonka läpi kuljettiin matkalla kämpiltä keskustaan

Nämä myös samaiselta seinältä

Microguagua-bändi, johon törmättiin sattumalta ostosreisulla. Aivan mieletön energia!

En tanssi...vaan kävin ostamassa niiden levyn.

Ja loppuun hieman esimakua heidän musastaan...Minuun ainakin iskee! Mitäs sinä, alkaako jalka vipattamaan?

5 kommenttia:

 1. Oi Barcelona, tuli kauhee ikkis! Ja voi mikä rytmiryhmä! Osuttiin myös reissulla johonkin katujameihin ja se oli ihan paras hetki! Alla muutaman sangria ja sitten portaille paistattelemaan päivää ja hengailemaan musan tahdissa, oijoi. Ostin myös niiden levyn ja sitä on aikas jees kuunnella pimeänä ja märkänä aamuna odotellessaan bussipysäkillä varpaat jäässä. <3

  Oon itsekin ihmetellyt noita varoaikoja. Meillä oli yksi kevät ilmestynyt oveen lappu, että pyöräkellari siivotaan viikon päästä ja jos ei pyörästä löydy nimitarraa, niin se kärrätään kaatopaikalle. Olin tullut viikkoa aiemmin reissusta (vissiin just Barcelonasta) ja mietin että oiskin ollut hitsin kivaa kuulla, että pyörä on kaatiksella jos ois reissu osunut eri ajankohtaan... Mur. Jätin tästä varoitusajasta palautetta alaoveen, mutta se lappu poistettiin sieltä melkoisen nopsaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta kommentista Acata ja mukava kuulla susta pitkästä aikaa :) Joo, komppaan molempia kommentteja...itselläkin ikävä Barcan lämpöön. No joo, ja kiva ylläri ois ollu jos fillari ois lähtenyt reissun aikana kaatikselle...Tää on niin tätä...grrrrr...syke nousee pelkästä ajattelusta!

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan ja nyt älysin lisätä sut mun suosikkilistaan, niin muistan tulla säännöllisesti tsekkaamaan kuulumiset. :)

  Pikkasen aina nostaa toi meidän talonyhtiön hallitus ja isännöitsijä verenpainetta, ei oikein oo tiedotus hanskassa kummallakaan instanssilla. (Mut sit kun tiedotetaan, niin koko A4:nen on CAPSeilla. Aina. Menee vissiin se sanoma "huutamalla" paremmin perille... XD)

  VastaaPoista
 4. Ha ha ha...toi kuulostaa NIIN TUTULTA!!!!! Viime tipassa ilmoittaminen ja sitten kun ilmoitetaan niin ilmoitustaulu raikaa kissan kokoisilla kirjaimilla paria lausetta...ja jos lisätietoa haluat, niin saat itse soitella. Hah, ihanaa kerrostaloelämää.

  VastaaPoista
 5. Joo, ja oliskin joku numero mihin soitella. Oon asunut tossa talossa vuokralla 4,5 vuotta enkä vieläkään tiedä keitä hallitukseen kuuluu. Jos sen CAPSilapun lopussa siis seisoo -HALLITUS-, niin en todellakaan tiedä kehen olisin yhteydessä mikäli lisätietoja kaipaisin. Kerran nillitin tästä taas alaoveen kiinnitetyssä vastineessa (ja siis ihan asialliseen sävyyn tiedustelin, että keitä hallitukseen mahtaa kuulua, mikäli olisi lisätiedoille tarvetta), mutta kovin nopsaan sekin lappu ovesta poistui. Täytyy varmaan ottaa joku ovikellonsoittelukierros joulun alla ja tiedustella kaikilta, että kuulutkohan mahdollisesti HALLITUKSEEN. Argh.

  VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!