lauantai 22. lokakuuta 2011

BARCELONA part One



Luvattoman paljon aikaa edellisestä bloggailusta, anteeksi ystäväiseni!
Reissusta ollaan selvitty ja nyt on vihdoin aikaa alkaa siirtämään kertomuksia ja kuvia koneelle. Muutamaan osaan ajattelin tämän urakan jakaa...Ensimmäisessä osassa pääosan saa shoppailu ja kämppä jossa punkattiin. Myöhemmin sitten enemmän ruoasta ja maisemista.

Mulla jäi kertomatta ennen matkaa eräs pikku ylläri...Kaksi päivää ennen lähtöä saimme kuulla sähköpostitse että vuokraamassamme kämpässä oli....ta-ta-datta-daa...Vesi-Fucking-vahinko!!!! Mulla on nyt joku saamarin paha karma noihin rööriongelmiin ihan selkeesti! Alkuperäisessä kämpässä oli neliöitä 84 ja uudessa, jota ne meille tarjos oli vain 62!!! Ja meitä oli kuitenkin se viisi henkeä (jotka ei nyt varsinaisia sydänystäviä kaikki keskenään ole, joten kaikki mahdollinen lisätila olisi ollut tervetullutta!) Sijainti pysyi likimain samana. Kuvista päätellen osasimme jo odottaa asunnon olevan nuhjuinen. Hulluinta asiassa oli vielä se, että kun vaadimme kunnon alennusta hinnassa, ilmoitettiin meille tyynesti ettei hinta tipu lainkaan, sillä taso (mikä taso???) pysyy samana. Oh well, mutta näissä tunnelmissa siis lähdettiin reissuun.




 Matka sujui hyvin, tunnelma oli kaikesta huolimatta katossaan. Välilaskun teimme Riikassa, mikä oli näin selkäkipuiselle hyvä että pääsi vähän jalottelemaan. Ihana lämpö hyväili syystuulien kylmettämiä jäseniämme heti koneesta poistuttuamme, ou jee! Napattiin taksi kentältä ja mentiin katsastamaan kämppä.
Ei ollut turistialueella hän, mikä oli sinäänsä kyllä ihan kiehtovaa. Kamala se oli silti...askeettinen ja aidosti paskainen, lattioita myöten. Sänky sangen epämukava, lakana ohut kuin silkkipaperi ja haisi homeelle...Mä nukuinkin sitten pyyheliina päällä. Ja kaikkea muuta...Vali Vali Vali...Pakko todeta, että mä en reissuissa ihan herkästi ole valittamassa, vaan sopeudun melkolailla kaikkeen. Kyllähän tuollakin siis eleli, kun ei vaihtoehtoja ollut, mutta todettakoon, ettei me siellä kyllä yhtään ylimääräistä aikaa hengailtu. Tässä nyt vähän kuvatunnelmia aiheesta...

Olohuone...kamala, vaikkei kuva anna asialle oikeutta

Paskainen parde, joka oli myös kuivausrummun oiva säilytyspaikka

Vessa...näytti eka ihan hienoltakin...mätä suihkukaappi päästi vedet koko vessaan...näitä oli vissiin jo ennen meitä kuivattu pyyhkeellä...johon ei enää ilennyt paljain käsin koskea...ja voitte uskoa että puristettu vesi oli MUSTAA!

Tarviiko tähän sanoa mitään...

"Huoneistossa hiustenkuivain" ...ööö...vittu mikä sukkula, kun suulakkeet puuttuivat...Puhalsi sitten niin kuumaa ilmaa että meinas tupee kärvähtää.

Kunnon leirikoulumeiningillä...kolmen erden punkkua kerttiksistä pardella kuivausrummunpäältä

Joo, mutta se siitä. Tuo kämppä oli ainut miinus koko redussa, ja kyllä senkin kanssa nyt pärjäs. Muuten oli aivan mahtavaa! Barcelona on NIIN kaunis kaupunki, tuntuu ettei siihen koskaan kyllästy. Ja mitä tulee shoppailuun, niin olen valmis vaihtamaan Lontoon Barcaan koska vaan. Paljon löysin vaatteita ja muuta...Toreilta, pienistä putiikeista, tavarataloista...Kallista ja halpaa. Jo viime reissulla ihastuin Desigual-merkkiin. Ihania vaatteita, vaikka 80% vaatteista on sellaisia, etten itse päälleni laittaisi. Mukana on kuitenkin aina muutama tosi makee asuste. Viimeksi mukaan tarttui yksi teepaita, nyt oli pakko saada sellaiset ihanat pussihousut, jossa haarus roikkii nilkoissa ja yksi magee kassi. Ne oli niitä kalliimpia ostoksia. Joo, mutta räpsäsin ostoksista vähän kuvia....

Me likes
My bag


Housut ei pääse näin oikeuksiinsa...täytyy pyytää joku nappaan kuvan kun ne on jalassa

Löysin sattumalta megaison helmikaupan...niistä ostoksista enemmän toisella kertaa

kolme kelloa...halpoja ku mitkä, joten kestää sen minkä kestää


Maailman pehmeimmän pyjikset talven varalle...mulla on kämpässä kylmä

Huiveja

Kämmekkäät lentokentältä

Ihanan pehmeä Naturan huppari oli löytö!


Käsintehtyjä kasseja

Lisää kuvateksti

Hauska tunika töihin

Tämä villatakki on tosi kaunis päällä

Kun laukussa ei ollut enää tilaa, lähdin nämä jalassa kotimatkalle +24c lämmössä

chili-öljyä

TUOREITA aurinkokuivattuja tomskuja

Käsintehtyä suklaata

Tälläisia siis kotiin tuomikseksi. Todella tyytyväinen olen. Ensi kerralla siis vähän ruokajuttja ja maisemia.

Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!