lauantai 3. joulukuuta 2011

Pikakelauksena viimeiset kaksi viikkoa

Huh, hengissä ollaan ja tuntuu että viimein voi vähän hengähtää...
Viimeiset kaksi viikkoa on ollut suoraan sanottuna helvetillistä haipakkaa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Töissä ollut varsinainen loppurutistus ennen joulunaikaan rauhoittumista ja päivät ovat venyneet pitkiksi. Iltaisin olen kaatunut sänkyyn...siinä ei ole paljon blogikirjoittelut mielessä vilissyt ennen tajunnan hämärtymistä.

Nyt kuitenkin hieman jouluisia tunnelmia. Viime viikonloppuna laitoin kotia vähän joulukuntoon. Suurempia joulukoristeita en harrasta, yksinkertaisella linjalla mennään. 


Kynttilät tekevät joulun

Löysin kauppareissulla mukit, jotka ihan huusivat päästä mun keittiöön

Taloudellisesti olen tällä hetkellä tosi tiukilla, joten onneksi tuli sovittua perhepiirissä, ettei suurempia lahjoja tänä vuonna hankittaisi. Itsetehtyä kunnioittaen minulla on meneillään projekti sekä vanhemmilleni, että veljeni perheelle. Virkkasin lopusta ontelokuteesta molemmille korit



Ja näihin koreihin on sitten tarkoitus kerätä muutamia juttuja...


Ostin perus latte-laseja ja kudoin niihin "suojukset". Yksi setti tuli aamulla valmiiksi, toinen on vielä hieman vaiheessa.


Hieman houkuttelisi pitää nämä omassa keittiössä ;)

Mukaan tulee lisäksi ainakin glögipullot ja ihanat peltipurkit täynnä itsetehtyjä pipareita. Konvehteja kenties. Jossain vaiheessa haaveilin, että olisin kutonut mukaan myös sukat kaikille (langatkin on jo hankittuna), mutta siihen ei välttämättä aika riitä, eikä selkä kestä.
Huomenna suunnittelin valmistavani piparitaikinan tekeytymään, jos vaikka itsenäisyyspäivänä leipoisin. Mulla on rakkaalta ystävältä aikoinani saatu piparkakkutaikinan resepti, joka on sangen herkullinen. Täytyykin postata se tänne.

Tittille voisin muuten samalla tässä pahoitella korujen postituksen viivästymistä, aikaa ei ole ollut siihenkään. Asia korjaantuu kuitenkin huomenna ja korut lähtevät sinua kohti!

Kävin muuten viikko sitten pitkästä aikaa taas siellä Pastellassa josta olen ennekin kirjoittanut. Syötävän ihana sisustus, - ja vaatepuoti Paattisilla. Tämä käynti oli viimeinen niitti sille, että nyt elellään keitolla ja pyhällä hengellä. Harmittaa etten ottanut kameraa tällä kertaa mukaan. Voi että, siinä liikkeessä on jotain taikaa...ihana tunnelma! Mutta ei mua todellakaan saisi sinne päästää...itseänikin huijasin, kun alunperin ajattelin käydä ostamassa sieltä pari kynttilää...Hah hah, just joo...mukaan tarttui taas vaikka mitä...ihan liikaa, liian ihania juttuja. Alusmekko, pari tunikaa, huivi, kahdet legginssit...ai niin, ja kaksi kynttilää...Vanilia ja appelsiini-suklaa.


Nyt tuoksuu kotona Fazerinalta
Ei taas oikein tuo kuvaaminen onnistunut...ja koitan laittaa ihan kunnon postauksen noista ostoksista lähipäivinä. 

Loppuun vielä liitän yhden lempijoululauluistani...toivottavasti tämä saa kaikki teidät yhtä hyvälle mielelle kun se aina saa minut!


Taidanpa ottaa nyt joulukuun aikana tavaksi liittää joululaulun aina postauksen loppuun. Suomalaisista joululauluista pidän kyllä, mutta ne on niin kovin koskettavia ja jouluna liikutun ihan ilman niitäkin turhan helposti. Kotona soitan mielummin englannista aikoinani hankkimaani tripla cd:tä...siinä on mukavia biisejä. Tällä sopii nyt aloittaa...tänä vuonna olen saanut ihanan kosketuksen sekä espanjaan että englantiin <3

3 kommenttia:

  1. Oi, onpas sulla kivan näköistä ja miten ihana mekko! Toi Pastella oli ihan never heard, tattis vinkistä! Täytyy piipahtaa jahka (milloin????) budjetti ei oo ihan näin pahasti miinuksella. Ja Loviisan aitassakin pitäis käydä, se on kestoihku. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Acata :) Mä tykkään noista Creamin vaatteista, kun ne on niin pehmeitä ja mukavia päällä, osa (kuten toi päällä oleva trikootunika ja alusmekko) menee hyvin mulla töissäkin, ei kiristä eikä purista ja on silti kivan näköinen. Suosittelen ehdottomasti et meet käymään. Niillä on nettisivutkin, jossa varmasti ajo-ohjeet. www.pastellainterior.fi
    Täytyy sanoa että tykkään enemmän kuin loviisan aitasta, vaikka ihana sekin. Tämä on pienempi ja ihmisläheisempi mesta. Jos luet Shoppailua ja terapiaa-kirjoitukseni kesäkuulta, läydät kuvia paikasta. Henkilökohtainen kommentti vielä loppuun...mua harmittaa, että vaikka olen lukijasi, en näe syötteissä sun blogia vaan mun pitää aina mennä näitten kommenttien kautta pitkän kaavan mukaan, grrrr :(

    VastaaPoista
  3. Kävin jo syynäämässä sivuilla ja täytyyhän toi tsekata myös livenä! :) Voi röhnä niitä syötteitä. :( Voinkohan mä jotenkin vaikuttaa tohon asiaan, ei mitään käryä mistä kiikastaa?

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!