keskiviikko 31. elokuuta 2011

Pepper proudly presents...


Hän on täällä...
Ette ikinä arvaa mikä...Itsekin vallan hämmentyneenä ja ihmeissäni...paljastan teille...että eilen suurella päättäväisyydellä hyökkäsin jälleen kerran sukkaohjeen kimppuun....ja.... 
mulla on nyt yksi valmis sukka...
...ei täydellinen, mutta reiätön ja sanoisinko että helvetin hieno ja lämmin näin ensikappaleeksi :D Ha ha ha!

Katsokaa vaikka...

Silmukoiden poimiminen oli kyllä yhtä helvettiä, mutta lopussa kiitos seisoi!

Huomenna lisää karppaamisesta...Sukka nimittäin ansaitsee nyt ihan oman tilansa :D

3 kommenttia:

 1. Hieno sukka! Wau! Siitä se lähtee kohta on lankoja ja puikkoja nurkat täynnä :D Nimim. kokemusta on ;)
  Vaikka meillä neiti 13 vee neuloi viime talvena yhden tumpun, ei saanut toista aikaiseksi niin totesi, että "kyllä yhdellä tumpulla normaali ihminen pärjää!" :D Tuolla se lojuu ainokainen tumppu ilman käyttöä, heh! Meillä ei siis asu normaaleja ihmisiä kaikesta päätellen ;)
  Mies teki minulle täksi aamuksi yllärinä mutakakun synttärikakuksi, hyvää oli <3 Muutenkin fiilis on ihan hyvä eli vielä ei ole kysyttävää. Vatsa toimii eikä päätäkään hirmuisesti vihmo (eilen oli pientä, mutta se oli ihan odotettavissakin, mulla aina kolmas päivä pahin).
  Mukavaa loppu viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 2. SÄ ONNISTUIT!!!! Se silmukoiden poimiminen onkin just se ärsyttävin juttu sukan teossa. Mulla se on aina yhtä kiroomista, vaikka nykyisin sujuukin jo aika helposti. Monesti mulla jää sukka pitkäks aikaa keskeneräsenä odottelemaan, kun en vaan jaksa alkaa poimia niitä silmukoita. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvät naiset, olette toimineet loistavana esimerkkinä ja inspiraationlähteenä matkan varrella :)
  Lila: joo, mulla alkaa oleen lankoja ja puikkoja jo sikin sokin olohuonetta ja sormet syhyää jatkamaan! Äsken aloitin iloisen kirjavalle säärystimelle paria :) Hyvää syntymäpäivää! Olet mutakakun ansainnut! Kokeilehan joskus tuota mun reseptiosiossa olevaa kakkua, syntisen hyvää sekin!

  VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!