sunnuntai 7. elokuuta 2011

Pala Kreikkaa...

Katselin tuossa kaihoten Absolutely white  n laittamia ihania kuvia Kreikan Santorinilta. Pakko oli sen jälkeen kaivaa muistojen albumista omat nelisen vuotta sitten otetut kuvat Pargasta ja fiilistellä. Se oli mun ensimmäinen matka Kreikkaan ja rakastuin kyllä ihan ensisilmäyksellä raikkaan sinivalkoiseen värimaailmaan, suussasulavaan ruokaan ja tavallaan kauniiseen ränsistyneisyyteen. Parga oli ainakin silloin vielä paikkana myös melko autenttinen, ei mikään turistihelvetti. Santorini on ollut aina myös haaveissani, henkeäsalpaavien maisemiensa takia, mutta muuten olen ymmärtnyt että paikka on melko tylsä ja hiljainen...Siihen se on sitten tähän asti tyssännyt... (en kyllä mitään bilemestaa koskaan halajakaan, mutta sen verran saa olla tekemistä, jotta viikko kuluu leppoisasti) Varmasti vielä jonain päivänä tieni vie kuitenkin myös Santorinille, katsomaan kuvankauniita auringonlaskuja...

Välihuomautuksena vielä ennen kuvia...En ole pitkään aikaan näitä kuvia katsellut...ihan siitä syystä, että matka tuo mieleeni liikaa muistoja menneestä. Nyt oli hienoa huomata, että katsoin kuvia vähän niinkuin mitä tahansa muitakin. Näin sitä mennään eteenpäin ja vahvistutaan kaikista takapakeista huolimatta. 

Mutta jokatapauksessa...tämä oli hieno reissu. Valitettavasti kamera vaan oli vielä vanha...
Tervetuloa lyhyelle nojatuolimatkalle Kreikkaan...
















8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tosi kauniita paikkoja. Tahtoisin niin hirveesti käydä joka puolella, mutta ei vaan rahat riitä, vaikka muut asiat saiskin järjestettyä. Mutta se oli tää valinta, omakotitalo vai enemmän rahaa. Kyllä mä tän talon takia kituutan vielä vuosia ihan hymyssäsuin. :D

    Mä en tajua, sun uudet tekstit ei näy mulla tuolla luettelossa. Tuun aina tänne kattoon, että ootko kirjottanu ja taas oli uutta asiaa.

    VastaaPoista
  2. No mitä hittoo, just kun valitin niin nyt näkyy sitte! :D

    VastaaPoista
  3. Tekniikka takkuaa näköjään, mutta hyvä jos nyt toimii :) Joo, onhan se aina rahakysymys tuo matkustelu ja vaatii mullakin säästämistä, mutta on kanssa sen arvoista. Ja onhan se eri lohkaista budjetista yhden ihmisen matka, kun koko perheen. Kyllä teidän aika vielä koittaa Maria <3 Ja onneksi, sitä ennen, on olemassa nojatuolimatkailu :)

    VastaaPoista
  4. Hello! Vastavierailu tässä. Olen käynyt Santoriinillä, kaunis paikka, mutta tylsääkin tylsempi kohde yksin matkustavalle. Ikääntyneitä ja rakastuneita (muka) pariskuntia. Mutta kyllä siellä kerran käy :)

    VastaaPoista
  5. Smari: Kiitos, kauniit olivat maisemat, kuvaajan paratiisi

    Maketsu: Vastavierailu kuitattu ;) Mä säästän sen kertavisiitin Santoriinille suosiolla sitten siihen kun olen taas rakastunut...mutta toivottavasti en vielä täysi ikäloppu :D Tervetuloa lukijaksi!

    VastaaPoista
  6. Uuijui miten upeita kuvia. Itse pyörin viime kesänä Kreetan saarella. Pitääpäs laitella kuvia johonkin, niin ei ihan muistot haalistu niistä mahtavista sapuskoista ja pelottavista vuoristoteistä. :)

    VastaaPoista
  7. Highway-Hanna: (hah, vitsi mikä nimimuunnos!) Joo, laitahan sinäkin omat kuvasi talteen...niiden avulla voi sitten mielikuvamatkailla kun pakkanen paukkuu!

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!