tiistai 14. elokuuta 2012

Paljon iloa nilkoista...

Vielä kerran postaan näistä jaloistani. Tämän jälkeen luvassa on matkakuvia ja kertomuksia. Kuvia tuli otettua tosi paljon ja tulin siihen tulokseen, että paras vähän jakaa niitä kategorioittain...luvassa on siis mm. yleisiä maisemia, ihania kuvia talostamme, ravintolajuttuja, sekä fiilistelyä aivan mielettömältä ilotulitusristeilyltä.

Päivän kohokohta on se, että tukisukkien ja nesteenpoistajien ansioista MINÄ OLEN SAANUT NILKKANI TAKAISIN!!! Farkut ja omat kengät mahtuivat tänään jo sentään jalkaan ja uskon painon pudonneen jo 3-4kg.

Enpä tiedä paljonko näistä muutamasta kuvasta nyt selviää, mutta antavatpa nyt ainakin jotain käsitystä siitä, minkälainen Sexy Legs olin.  Nämä on otettu lääkärikäynnin jälkeen, eli maanantaina...Torstai-illan todellisuus oli vielä jotain aivan muuta...

Makasin etupäässä ilmastoidussa huoneessa jalat kohotettuna 5:llä tyynyllä


Oikeassa jalassa aika mojova nestepussi

Norsu

Tänään aamulla tukisukat solahtivat jalkaan vaikeuksitta ja tältä näyttää tilanne nyt


Hello ankles...How glad am I to see you again!

6 kommenttia:

 1. Onpas kyllä turvonneet jalkaterät - tulee mieleen komediat missä ihmisestä on tehty pönäkkä ja iho näyttää silloin tuolta :) Onneksi alkanut helpottamaan :)

  VastaaPoista
 2. voi herttumarepale sentään, että osaa sitten olla jalat immeisellä turpeessa. tsiisös. nyt varmaan ihanan kevyt olla, kun jalat alkaa olla omana itsenään.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun sait nilkkasi takaisin :) Ja minäkin pikkuhiljaa palailen blogimaailmaan takaisin :D (Nilkat taitaa olla tärkeämmät ;))

  VastaaPoista
 4. oih ja voih, varmaan on ollut ihan kamala olo noiden norsujalkojen kanssa. onneksi sirot nilkat ovat löytyneet uudestaan, askelet on varmaan kuin keijukaisella ;)

  VastaaPoista
 5. Auts... Onneks alkaa olla jo parempaan päin!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanaisille myötätuntokommenteistanne. Nyt alkaa tosiaan helpottamaan jo :)

  VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!