tiistai 14. elokuuta 2012

KYPROS part 1 ...Maisemia...

Tässä vähän maisemia Kyprokselta. Olimme siis englantiaikaisen pomoni ja hänen miehensä omistamalla talolla Peyian kylässä, mikä sijaitsee kusiluikauksen päässä Pafokselta. He olivat siis myös paikalla. Oli ihanaa nähdä rakkaita ystäviä ja päästä aitoon kyproslaiseen tunnelmaan kaukana turismihömpästä. Oikeastaan hyvin vähän tuli kuumuuden takia missään käytyä, joten päivien kohokohdat oli ihanat ruokapaikat iltaisin.  Talosta, ravintoloista ja muusta luvassa lisää myöhemmin. Nyt maisemiin...Afrotiten kivellä muutaman muun turistin kanssa
Say "Halloumi"!

Korkealla vuorilla tuli olo että on osa suurempaa kokonaisuutta ja että pilvet ovat ihan kosketusetäisyydellä

Naapurit toivat miltei joka aamu meille jotain...Tuoreita viikunoita, kesäkurpitsoja, pannareita jne...Granaattiomena

kauneutta kadunvarsilla

7 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta, tuolla on varmaan ruoka ihan huippua..ruokapostausta odotellessa.

  Aika hurjat sun norsunilkat, kaikkea sitä voikin käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..olihan se ruoka hyvää, mutta mun on ikäväkseni tuotettava pettymys, että suurempaa ruokapostausta ei kyllä ole luvassa, sillä koska oli brittien matkassa, niin eipä sitä ihan niihin puhtaasti kyproslaisiin ravintoloihin joka ilta kuitenkaan menty. Mä olin niin pettynyt, olin yleensä ainut joka söi kreikkalaista jos mahdollista.

   Poista
 2. Nuo tuoreet viikunat näyttää niin herkullisilta!

  Matkat on kyllä ihania, hyvä kun ehtii yhdeltä matkalta kotiin, niin alkaa jo suunnitella uutta.....=))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ne ihan sulivat suuhun ne viikunat. Ja kyllä sitä heti alkoi haaveilemaan että lähtis noihin inspiroiviin maisemiin pitemmäksikin aikaa...

   Poista
 3. Ihanan näköistä on, ja tuo on minun haaveeni - päästä ulkomailla jonnekin taloon asumaan, joka ei ole turisturysän keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan...ja sitten saisi tehdä kaikkea luovaa ja olella paikallisten keskellä ihanassa harmoniassa :)...oi kun olis ihanaa!

   Poista
 4. Vanhana ikonimaalarina kiinnitin katseeni noihin ikonografisiin kuviin. Marian ilmestys on kyseessä. Lieneekö ollut myös kirkon nimi? Arkkienkeli Gabrielin vaatteet ovat hiukan auringossa näemmä haalistuneet. varsinkin punainen väri vaipassa, mutta punainen väri puhtaana onkin aina hankala, temperoilla kun tuokin on varmaan tehty.

  Tässä lisää tuosta aiheesta, jos kiinnostaa:

  http://www.ortodoksi.net/index.php/Jumalansynnyttäjän_Neitseen_Marian_ilmestys

  VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!