perjantai 20. heinäkuuta 2012

...and all that Jazz...

Aivan mielettömän ihana päivä takana...
Olimme Pori Jazzeilla, Kirjurinluodossa ulkoilmakonsertissa. Päällimmäisenä mieleen jäi karismaattinen pianovirtuoosi Jools Holland ja sielukas Emeli Sande.
Aurinko paistoi täydeltä terältä koko päivän ja niinhän siinä sitten kävi että aika pahasti paistui pekoni...Hah, mulla on aivan kaameet rajat vääränlaisesta mekosta ja iho todella kipeä. Mitäköhän sitä edes löytää päällensä tänään...Nyt istun tässä naputtelemassa joku ihme kaapu päällä ja olen kuorruttanut itseni 100% aloe geeliin...hei hienoa!

Mutta joo...tässä muutamia otoksia ihanasta päivästä.
Liitetäämpä tähän samalla katsaus reilun viikon takaiseen Baltic Jazz visiittiin Taalintehtaalla. Onnistunut visiitti sekin.
Minusta tuntuu että monella ihmisellä on ennakkokäsitys jazz-tapahtumista, että ne on aina pelkästään jotain kunnon puhdasta jazzia jota vain harva pystyy irvistelemättä kuuntelemaan. No, kerronpa nyt teille, että näin ei todellaakaan ole vaan erittäin laajalla skaalalla mennään ja mukaan sekoittuu kaikkea bluesista reggaeen, souliin ja vaikka mihin. Menkää, kokekaa ja nauttikaa!

taalintehtaalla






Olli Soikkeli trio

Olli Soikkeli trio ja Vitali Imereli

Gunhild Carling

Pori 2012


tänne olisi mieli halajanut...ehkä ensi vuonna sitten

Cafe Jazzin tunnelmaa


Skumppaa ja mansikoita...siitä alkoi picnic


köyhän miehen sangria

Kana couscous-salaattia riitti vielä evääksikin

Jools Holland

väkeä riitti

Emeli Sande


Loppuun vähän fiilistelyä ja muistutus että käykäähän ihmiset osallistumassa arvontaan!


2 kommenttia:

  1. Tuonnepa minäkin olisin halunnut reggaeta kuuntelemaan.
    Seuraavan kerran kun poltat itsesi auringossa, niin kokeileppa monta kertaa Etelässä hyväksi todettua keinoa. Osta iso purkki jugurttia. Illalla syö siitä sattumat ja vetele loppu jugurtti palaneelle iholle. Jonkun aikaa vaikutettuaan huuhdellaan pois. Jo on kipu ja punoitus hävinneet. Tätä konstia me on käytetty jo monta vuotta ja erinomaiseksi havaittu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Sude, varmasti olisit tykännyt konsertista kokonaisuudessaan. Täytyy sanoa että reggaebändiltä minäkin odotin paljon, mutta heidän settinsä jäi muihin verrattuna kovin laimeaksi. Toivotaan että ensi vuonna pääset sinäkin mukaan fiilistelemään!
      Kiitos tuosta jogurttivinkistä! Voin uskoa että toimii. Nyt on onneksi iho jo rauhoittunut mutta niin kovasti raidallinen :)

      Poista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!