sunnuntai 28. elokuuta 2011

Uuteen alkuun...

Elokuu alkaa olla lopuillaan...elossa mä olen, kaikesta huolimatta! Pohjamutia on tullut koluttua, siksi hiljaisuus...Aamulla herätessä tuli se kauan odotettu "Snap out off it"-hetki...Ehdin jo pelästyä ettei sitä tulisikaan. No, mutta toivon sydämestäni että se nyt kestää ja suurin paha olo olisi taakse jäänyttä elämää.

Tästä tulee siis oikea sekametelisoppa...elokuu tiivistettynä yhteen postaukseen! Luvassa tän aamun itsensä hemmotteluhetkiä, uusia vaatteita, kutomisjuttuja ja muutama sana karppauksestakin...

Mä olen tosiaan ollut uupunut...suurin syy kai tähän on se, että vihdoin sain kerättyä itsestäni kaikki sen voiman, jolla sain ITSE laitettua pisteen tuolla ihmissuhderintamalla liian kauan kummitelleelle entiselle suhteelle joka ei ole päästänyt otteestaan...Eikä olisi päästänyt vieläkään, mutta nyt mä sain sanottua EI! Olen kovin ylpeä itsestäni, sillä ainoastaan minä tiedän, miten helvetin vaikeaa se oli...Ja pakko myöntää että jossain järjen ja tunteen rajamailla tilanteen lopullisuus vieläkin pelottaa minua...mutta tämä oli tapahduttava jotta voin jatkaa elämääni. Sen tiedän, että jossain tuolla on se toinen ihminen, joka on nyt ihan halolla päähän lyöty..joka kelaa että mitä helvettiä tapahtui...Joka ei koskaan olisi uskonut, että musta on tähän! Ja se toden totta on balsamia haavoille.
Tämä kaikki tosiaan vei voimat moneksi viikoksi...en jaksanut muuta kun käydä duunissa...mikään ei innostanut, ei tuntunut miltään. Itsestäkään en jaksanut huolehtia, ei meikkiä ja syömiset oli mitä oli (ja se kyllä tuntuu!)

Aamulla oli voimakkaampi olo...ja siihen oli tartuttava heti. Pieniä juttuja, pitkä suihku, hieman meikkiä ja kynnet kuntoon...hemmottelua :) Sain elokuun aikana tilattua sen sellaisen kynsienhoitosetin, josta aiemmassa postauksessa haaveilin...sellaisen paristokäyttöisen, jossa viiloja ja kiillottimia. Kokeilin sitä nyt ensi kertaa ja hyvä oli :) Sitten kynsinauhojen kuorintaa, öljyä ja lakkaa...tumman punaista, voiman väriä!

Dermosilin herkulliset kynsinauhojenhoitotuotteet
Uusi kynsikoje :)


Red, Red, Red

Maailman parhaat käsi- ja jalkavoiteet L´Occitanelta


Tilasin jokin aika sitten netistä ensimmäistä kertaa elämässäni vaatteita. Hieman skeptinen olin, mutta ystäväni vinkistä löysin aivan ihanan nettikaupan jossa myytiin suosikkimerkkiäni Creameä tuntuvin alennuksin. Päätin siis kokeilla, palauttaisin jos ei passaisi. Kokoja oli tosiaan melko niukasti ja muutamasta tuotteesta olisin tilannut pienemmän koon jos olisi ollut saatavilla. Tilauksesta tuli alennuksista huolimatta melkolailla suuri, joten meinasin vallan hermostua kun tuotteita ei alkanut kuulumaan. Vihdoin ja viimein ne sitten saapuivat, takki, huivi, tunika, alusmekko ja hame. Neule jäi puuttumaan, oli vissiin loppunut. Ihan tyytyväinen olin. Takki olisi sanut ehkä olla koon pienempi, mutta työmatkatakiksi kun sen ajattelin, niin ihan hyvä että alle mahtuu vaatetta, menee sitten pidemmälle talveenkin.

Creamin takki


takki oli täynnä kivoja pieniä yksityiskohtia


Huivi

Hame


Harmaa pitsitunika


alusmekko

Vallitsevassa olotilassani kutominen on ollut hyvää terapiaa. Pitkä pipo on päättelyä vaille valmis ja meneilläänolevana projektina ihanan kirjavat säärystimet.
Yksinkertaisella linjalla mennään vielä, taidot sen verran ruosteessa :)



Nyt pitää kiirehtää....

Cream n more Cream

4 kommenttia:

  1. Kivaa kuulla susta! Hyvä, että sait ravisteltua itses takaisin elämään. :) Niin ällön materialistista kuin se onkin, uudet vaatteet ja itsensä hemmottelu tekee joskus hemmetin hyvää itsetunnolle. Hyvinhän toi neulominenkin tuntuu sulta sujuvan. :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin :) Hyvä kun sait herätettyä itsesi "henkiin"!
    Minä varmaan tulen kyselemään karppauksesta yhtä sun toista, tänään alkoi siis takkuinen taipaleeni ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Maria ja Lila, mukavaa olla takaisin kartalla :) Ja Lilalle kovasti tsemppiä uuden elämän alkuun ;) ja kysy toki neuvoa, autan sen minkä osaan!

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit kommetoimassa. Kiitos jo etukäteen ja tulehan toistekin!